EOS 5D Mark IV kere

2 949.00 €

EOS 5D Mark IV on 30,4 megapiksline täiskaader CMOS- sensoriga kaamera, millel on 61 punktiline autofookus ja videote salvestamine 4K kvaliteediga.
Sisseehitatud Wi-Fi, GPS, NFC.
Ametlik 1. aastane EU garantii!

Põhiomadused
• Uus 30,4 megapiksline täiskaader CMOS-sensor
• 61 autofookus (AF) punkti, millest 41 rist-tüüpi
• Sarivõte 7 kaadrit sekundis
• ISO tundlikkus 100-32000 (laiendatav 50-102400)
• Katiku säriajad 1/8000 – 30 sek; 1/200 sek välgusünkro
• 4K lahutusvõimega videorežiim ning FullHD
• Aegluubis videosalvestus HD 1280 × 720 120p
• 14-bitine A/D konverteerimine ja DIGIC 6+ kujutise töötlusprotsessor
• 8,11cm (3,2") ja 1,62 milj.pikslse lahutusvõimega LCD-ekraan
• Töötab kuni -4 EV valguse juures
• Keskpunkt töötab kuni -3 EV valguse juures
• Dual Pixel RAW toorfaili salvestamine
• 150 000 piksliga RGB + IR särimõõtmissensor
• Näotuvastus, väreluse tuvastus
• Kaamera juhtimine nutiseadmest, failide juhtmevaba edastus
• Puutetundlik 3,2-tolline 1,62 miljoni pildipunktiga LCD ekraan
• 24% laiem teravustamisala võrreldes eelmise mudeliga
• sisseehitatud Wi-Fi, NFC ja GPS
• Live View režiim ning kolm autofookustamise režiimi
• HDMI väljund
• Optiline pentaprismaga pildiotsija, 100% kaadri kattuvus & 0,71× suurendus
• Uuendatud nuppude paigutus ning kasutusergonoomika
• Mikrofoni sisend, kõrvaklapi väljund, miniHDMI väljund, USB 3.0 ühendus

Talleta iga detaili
Canon EOS 5D Mark IV talletab iga detaili, iga nüansi, iga värvitooni ning gradatsiooni. Seda kõike tänu uuele sensorile, mis on võimeline veel täpsemalt ja selgemalt valgust talletama.
30,4-megapiksline CMOS sensor salvestab info minimaalse müraga – seda isegi eredatel ning varjualadel. Kõrgem lahutusvõime tähendab aga seda, et miski ei lähe kaotsi ning fotograafil on hilisemalt vabadus kaadrit ümber kadreerida, et saavutada see ideaalne foto.

Dual Pixel RAW
Iga piksel EOS 5D Mark IV sensori 30,4 miljonist punktist koosneb kahest fotodioodist, mida saab kasutada nii koos kui individuaalselt. See tehnoloogia võimaldab luua Dual Pixel RAW (DPRAW) faile, mis koosnevad kahest fotost, pildistatud natuke erinevate vaatenurkade alt. Tänu sellele on Digital Photo Professional programmis on järeltöötluses DPRAW fotodel võimalik seadistada rohkem parameetreid.

Suurepärane sooritus ka pimedas
Uuel kaameral on oluliselt parendatud ka mürataluvust kogu tundlikkuse ulatuses. Sensori tundlikkus on nüüd ISO 100–32 000 ning seda on võimalik omakorda laiendada ISO 50–102 400. Niimoodi saad ka hämaras detailsed fotod talletada.

Uue põlvkonna pilditöötlus
Integreeritud pildiparandusmehhanismid korrigeerivad käigupealt objektiivi optilisi puudujääke – difraktsioon, kromaatilised aberratsioonid, geomeetrilised moonutused – kõik saab automaatselt pildistamise ajal likvideeritud.

Tipptasemel teravustamissüsteem
Hoia kogu tegevus täpselt fookuses – EOS 5D Mark IV kasutab võimekat 61 teravustamispunktiga autofookuse süsteemi, mis on võimeline jälgima väga ettearvamatu liikumisega subjekti. Teravustamispunktid on 24% laiema ala peal võrreldes eelmise mudeliga, mis annab suurema vabaduse nii kadreerimisel kui ka liikuvat subjekti jälgides.

Kiire ja täpne teravustamine ka hämaras
EOS 5D Mark IV peegelkaamera teravustamissensor on väga tundlik, mistõttu on see võimeline teravustama ka -3 EV juures. Dual Pixel CMOS AF süsteem on samas veel tundlikum, pakkudes autofookuse funktsionaalsust lausa -4 EV valgustaseme juures.

Ideaalne ka pikkade teleobjektiividega
Loodus- ja spordifotograafid kasutavad tihti pikki teleobjektiive koos telekonverteritega, et pildistavale subjektile lähemale saada. Tänu 61 teravustamispunktile, millest 21 on rist-tüüpi ka f/8 efektiivse ava juures, on selle kaamera täpsus tagatud ka sellistes situatsioonides.

150K punktiga särimõõtmine
Canon EOS 5D Mark IV kasutab eraldiseisvat 150 000 piksliga RGB+IR särimõõtmise sensorit, mis tagab täpse ning kiire särimõõtmise. Lisaks töötab see sensor koos autofookuse süsteemiga, pakkudes täpset jälgivat teravustamist ning näotuvastust.

Jälgi subjekte veel täpsemalt ja avasta valguse tuvastus
Värelev valgus, näiteks päevavalguslampide valgus, võib pildistamisel või filmimisel põhjustada heleduse ja värvuse muutumist. EOS 5D Mark IV suudab selliseid valgustingimusi tuvastada ning ajastada iga kaadri väreleva valguse maksimumtugevusele, et saada ühetaolised tulemused.

Värelev valgus, näiteks päevavalguslampide valgus, võib pildistamisel või filmimisel põhjustada heleduse ja värvuse muutumist. EOS 5D Mark IV suudab selliseid valgustingimusi tuvastada ning ajastada iga kaadri väreleva valguse maksimumtugevusele, et saada ühetaolised tulemused.

Talleta iga hetk, kaader kaadri kaupa
See kaamera on loodud esimesest kruvist alates kiirust silmas pidades. EOS 5D Mark IV on võimeline talletama fotosid kuni 7 kaadrit/sek kasutades autofookust ja särimõõtmist. Sedasi kuni 21 RAW faili järjest; JPEG failide puhul mälukaardi täitumiseni. Live View ajal on jälgiva teravustamisega kasutada kuni 4,3 kaadrit/sek sarivõtet.

Võimekas pildiprotsessor
Uus kaamera kasutab pilditöötluseks uut, veel kiiremat DiG!C 6+ pildiprotsessorit. See kontrollib kaamera pea igat aspekti – sensorist tulevate andmete töötelmist pildifailiks, kui hästi jäävad värvid failis näha, müraeemaldusm, gradatsioonid jne. Lisaks on kaameral ka sekundaarne DiG!C 6 pildiprotsessor, mis juhib ainult särimõõtmist ja teravustamist, tagamaks nende süsteemide võimalikult kiire ja täpne töö.

Täpne ning detailne LCD ekraan ja vaikne pildistamine
Suure lahutusvõimega 3,2-tolline puuteekraan tagab optimaalse kasutusmugavuse kaamerat kasutades. Ekraanile vajutades saab valida teravustamispunkti, pilte sirvida, kaamera menüüdes seadistust muuta.
EOS 5D Mark IV kaamera peegli ja katiku disainis on kasutusel spetsiaalsed vibratsiooni ja müra vähendavad materjalid. Lülitades kaamera vaikse võtte režiimi, muutub see pea hääletuks, sobides suurepäraselt ka loodusfotograafidele.

Detailne videosalvestus ning kõrge kaadrisagedus
Salvesta iga hetke suurepärase videona. EOS 5D Mark IV sensor kõrge detailsus ja värvidünaamika kombineerides võimeka protsessoriga annab kokku suurepärased 4K ja FullHD videod.
Kõrgem kaadrisagedus tähendab suuremat detailsust kiirete hetkede salvestamisel – just seetõttu saab selle kaameraga talletada FullHD videoid kuini 50 kaadrit/sek ning HD videoid kuni 120 kaadrit/sek.
EOS 5D Mark IV on võimeline salvestama ka HDR videot, pakkudes sedasi suuremat dünaamikat ning detailsust. See saavutatakse sellega, et kaadrid salvestatakse vaheldumisi normaal- ja alasäris ning pakkides see kokku üheks suurema dünaamikaga kaadriks.

Time-lapse videod
Tänu integreeritud intervalltaimerile on võimalik EOS 5D Mark IV kaameraga luua ka FullHD time-lapse videoid. Tehes kuni 3600 kaadrit, on see võimalik kokku panna üheks kaheminutiliseks videoklipiks.

Kõik vajalikud ühendused
Riistvaralist HDMI-ühendust saab kasutada FullHD kvaliteediga video edastamiseks välistesse salvestusseadmetesse. See võimaldab kaamerat EOS 5D Mark IV sujuvalt ühildada professionaalse videotöötluse töövooga. Kõrvaklapi- ja mikrofonipesad võimaldavad salvestada kvaliteetset digitaalset heliriba ning tänu vaiksetele juhtnuppudele ei kaasne kaamera seadistamisega häirivaid helisid. EOS 5D Mark IV suudab lisada teie piltidele ja videoklippidele teie täpse asukoha andmed, ükskõik kus maailma paigas te ka ei viibiks. Salvestada saab pikkus- ja laiuskraadi, kõrguse merepinnast, kompassinõela suuna ning koordineeritud maailmaaja.

Täielik integratsioon
NFC ning WiFI teevad nutiseadme kaameraga ühendamise imelihtsaks ning võimaldavad kaamera üle kontrolli võtta. Tee fotosid või salvesta videoklippe - Camera Connect App sinu nutiseadmes lubab juhtmevabalt kaamera üle kontrolli võtta. Lisaks saab nüüd ka EOS Utility rakendusega sinu laua- või sülearvutis kaamerat juhtmevabalt juhtida. Lisaks saab kasutada WiFi & NFC ühendust, et edastada pilte Canon Connect Station seadmesse või printida fotosid ühilduvate printeritega.

Tooteid samast grupist…

EOS-250D kere

EOS-250D + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D valge + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D hõbedane + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-250D + EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM

EOS 90D kere

EOS-90D + EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM

EOS-90D + EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS USM

EOS 5D Mark IV kere

EOS 1DX Mark III kere