NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA PRO-100S

See professionaalne A3+ printer sisaldab 8 tindiga värvainepõhist tindisüsteemi, et saavutada galerii kvaliteediga väljatrükid, mida võite uhkelt näidata või müüa. Lisaks on sellel Wi-Fi ja sisseehitatud pilveteenustega ühenduvus lihtsaks ühendamiseks olemasolevate töövoogudega.

• 8 tindiga värvainepõhine tindisüsteem professionaalse kvaliteediga väljatrükkideks
• Printige otse pilvepõhistest foto- ja salvestusteenustest
• Juhtmevaba printimine arvutist, tahvelarvutist ja nutitelefonist
• Lihtne ühendamine professionaalse pilditöötlustarkvaraga
• Lai Canoni ja teiste eripaberite tugi


Suurepärased ja kauakestvad värvilised ja mustvalged väljatrükid
Väljendage end rikaste, läikivate ja elavate värviliste fotode ning suurepäraste mustvalgete fotodega tänu 8 tindiga värvainepõhisele tindisüsteemile, millel on ka kolm mustvalget tinti. Chromalige 100+ tagab täiustatud värviedastuse ja parema jõudluse.

Printige suurepärase kvaliteediga fotosid kiiresti
Nautige galerii kvaliteediga väljatrükke peaaegu ooteajata. PIXMA PRO-100S on väga kiire – ääristeta 4 x 6” foto saate välja printida vaid 34 sekundiga ja A3+ ääristega väljatrüki umbes 90 sekundiga.

Sujuv töövoog
Kasutage rakendust Pro Gallery Print iPad®-i jaoks, et töötada juhtmevabalt professionaalsete pilvepõhiste fotograafiateenustega nagu Zenfolio ja SmugMug.

Printige populaarsetest pilveteenustest
Printige fotosid otse eelistatud pilveteenustest, sh Facebookist, Dropboxist, Google Drive™-ist ja OneDrive'ist, kasutades PIXMA Cloud Linki.

Juhtmevaba printimine tahvelarvutist ja nutitelefonist
Printige hõlpsasti otse oma tahvelarvutist või nutitelefonist, kasutades rakendust PIXMA Printing Solutions. Etherneti ühendus muudab PIXMA PRO-100S ühendamise oma töövoogu lihtsaks.

Lihtne ühendamine professionaalse pilditöötlustarkvaraga
Õigete printimisseadmete leidmine on imelihtne, kasutades Canoni Print Studio Pro pluginat, mis ühildub Adobe Photoshop®-i ja Lightroomiga – seega saate printida otse oma professionaalsest pilditöötlustarkvarast.

Mitmekülgne prindimaterjalide tugi
Ühildub mitmete professionaalse kvaliteediga Canoni printeri paberite ja näiteks ka Hahnemühle ja Cansoni eripaberitega.

Lihtne CD-plaadile printimine
Printige silte otse ühilduvatele CD-plaatidele, kasutades rakendust Direct Disc Print, et luua professionaalse välimusega plaate.