NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PIXMA iP-110 printer

Canon PIXMA iP110 on kvaliteetne, mobiilne WiFi-ga A4 printer kiireks ja mugavaks dokumentide ja fotode printimiseks nii kodus kui ka teel olles. See kerge printer mahub sülearvutikotti ja võimaldab printida suurepärase kvaliteediga otse nutiseadmetest ja pilvest.

• Mobiilne WiFi-ga printer dokumentide ja fotode trükkimiseks
• Eraldusvõime 9600 dpi, FINE tindipea
• 5-värviga tindisüsteem
• Prindikiirus 9,0 kujutist/min mustvalgelt ja 5,8 kujutist/min värviliselt
• 10x15 foto kõigest 53 sekundiga
• Printimine arvuteid, nutitelefone, tahvelarvuteid kasutades
• Printimine pilveteenustest

Mobiilsus
Looge ühendus ja printige ringi liikudes. Tänu täiustatud Wi-Fi-ühendusele võimaldab PIXMA iP110 printida nii nutitelefonist, tahvelarvutist kui ka pilvest.

Pilveühendus
PIXMA iP110 võimaldab printida nutitelefoni või tahvelarvuti abil vaevata otse internetist. Täiustatud PIXMA Cloud Linkiga saab printida äridokumente, PDF- ja JPG-faile otse pilveteenustest, nagu Dropbox, Google Drive, OneDrive ja Evernote. Lisaks saab vaid sekunditega printida fotosid Facebookist, Twitterist ja veebialbumitest ning seda kõike ilma arvutita.

Nutitelefoni ja tahvelarvuti valmidusega
PIXMA iP110 võimaldab printida läbi nutitelefoni või tahvelarvuti. Selleks tuleb vaid alla laadida Canoni rakendus PIXMA Printing Solutions nutitelefonile või tahvelarvutile. Rakendus avab juurdepääsu otse pilveteenustele. Wi-Fi või interneti kaudu saab vaadata reaalajas printeri olekut, juhendit või tindi taset. Printerile on olemas ka Apple AirPrinti ja Google Cloud Printi tugi.

Kõrge kvaliteediga trükised
Tänu Canoni täiustatud viie tindikasseti süsteemiga FINE-tehnoloogiale saab printida kuni 9600 punkt/tollise printimislahutusega professionaalse välimuse ja terava tekstiga dokumente ning suure värvikontrastsusega fotosid. Lisaks käib printimine kiiresti, kiirusega 9,0 kujutist/min mustvalgelt ja 5,8 kujutist/min värviliselt ning 10 x 15 cm ääristeta foto vaid 53 sekundiga.

Tindi säästmise režiim
Printeri sätteid kohandades saab pikendada printimise võimalust musta tindi säästmise režiimi (Save Black Ink Mode) abil. Kui must tint teel olles otsa saab, pole põhjust meelt heita, sest printer töötab edasi, kasutades musta värvitooni saamiseks värvilisi tinte.

Easy Photo Print+
Selle veebipõhise teenusega saab hõlpsasti kujundada ja printida õnnitluskaarte, fotokollaaže ning palju muud – kasutades tava- või tahvelarvutis, nutitelefonis või pilves olevaid pilte.

Juhtmevaba printimine
Valikulise laetava akukomplektiga saab printida ka kohtades kus pole elektrit.