Calibrite ColorChecker Digital Semi Gloss

386.34 €

Uus ColorChecker Digital Semi Gloss on disainitud spetsiaalselt digikaameratega kasutamiseks. Võimaldab kontrollida ja võrrelda värve ning kaamera profileerimistarkvara abil teha uusi ICC värviprofiile.

• 24 standardset ColorCheckeri tooni
• 17-astmeline hallskaala
• 14 unikaalset nahatooni
• Võimaldab kõige täpsemat värvide kalibreerimist kõigis valgustingimustes ja kõigi materjalide puhul.
• Mõõtmed: 21,6 x 27,9 cm

Disainitud peegeldama kõiki värve, mida näed
Koosneb 140 värvilisest ruudust, mis valitud spetsiaalselt nende asukoha järgi värviruumis. 140 värvilise ruudu hulgas on ka 24 standardset ColorCheckeri tooni. Need ruudud ei ole mitte ainult täpselt õiget värvi, vaid peegeldavad õiget tooni ka kõigis valgustingimustes ja seega saavad värvid alati kalibreeritud.
Rohkem nahatoone garanteerib suurema täpsuse ja püsivuse kõigi nahatoonide puhul.
17-astmeline Hallskaala pakub täpset kontrolli kaamera valge balansi üle ja hoiab olenemata valgusoludest värvide neutraalsuse.

Garanteeritud kvaliteet
Digital ColorChecker SG on võimalikest värvitabelitest kvaliteetseim ja täiuslikem. X-Rite ja Munsell Color Laboratory omavad nii NIST, ISO 9001 kui ka ISO 2000 sertifikaate ja kõigi toodete kvaliteet on seega 100% kindlustatud.

Soovitame tutvuda ka GretagMacbeth (endine X-Rite) ColorChecker värvitabelite tutvustusvideoga (ingliskeelne), mis räägib ühtlasi kaartide õigest kasutusest.

Tooteid samast grupist…

X-Rite White Balance

X-Rite Gray Scale

Calibrite ColorChecker Digital Semi Gloss

X-rite Munsell Mini 3-step Gray Scale Card

X-rite Munsell Mini White Balance Card

Calibrite ColorChecker Passport Photo 2