NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-Sensys LBP712Cx

Tänu kiirele ja kvaliteetsele värvilisele laserprintimisele ning paindlikele konfigureerimisvõimalustele, mis tagavad suure paberimahu, võimaldab see kompaktne printer teil veelgi produktiivsemalt töötada.

• Kiire 38 lk/min värviline printimine
• Parem tootlikkus tänu kuni 2300 leheni suurendatavale paberimahule valikuliste paberikassettide ja konfigureerimisvalikutega
• Sobilik mitmetesse keskkondadesse tänu oma väiksele kujule
• Printimine nutitelefonidest ja tahvelarvutitest tänu mobiilse printimise toele
• Tõhus kasutamine tänu suurema tootlikkusega Canoni originaaltoonerikassettidele
• Uus suure jõudlusega S-tooner kiiremaks ja energiatõhusamaks printimiseks
• Automaatne tooneri tihendi eemaldamine lihtsamaks kasseti paigaldamiseks
• Lihtne hallata, kui seade on osa teie võrgust
• Valikulised turvalise printimise ja salvestamise funktsioonid
• Lihtne kahepoolne printimine, et vähendada kulusid ja jäätmeid

Kiire ja paindlik printimine
Mudel LBP712Cx prindib täisvärviliselt kiirusel 38 lk/min, olles täiuslik kiirete töökeskkondade jaoks, kus on vaja vastupidavat ja mitmekülgset printerit. Kuni nelja suure jõudlusega paberisöödukasseti kasutamise võimalus teeb sellest täiusliku seadme kaasaegse ühendatud töökoha jaoks.

Suur jõudlus väikses korpuses
Produktiivseks tööks vajate suure jõudlusega printerit ja seega on mudelil LBP712Cx suur 650-leheline standardne paberimaht, mida saab suurendada kuni 2300 leheni. Kompaktne ja võimas kontorikaaslane, mis on oma mõõtmetelt siiski väike. Printimisülesandest olenemata saab mitmekülgne mudel LBP712Cx sellega hakkama. Alates A5- kuni A4-formaadis kahepoolsete dokumentideni – seade prindib vaid sekunditega.

Töötage liikvel olles
Kuna LBP712Cx toetab funktsioone Apple AirPrint (iOS) ja Mopria (Android), saate hõlpsasti printida igast nende funktsioonide toega seadmest. Samuti on kasulikud Canoni rakenduse PRINT Business kaasaegsed funktsioonid. Nende jaoks, kes kasutavad töökohas Google'it, on mudel LBP712Cx sujuvaks integratsiooniks ka Google Cloud Printiga ühilduv.

Suurema tootlikkusega toonerikassetid
Canon on oma toonerikassetid ümber kujundanud ja need on paremad kui kunagi varem. Kasseti sees olev tooneri tihend eemaldatakse automaatselt kasseti paigaldamisel, mis vähendab jäätmeid ja lühendab paigaldamisaega. Sama kompaktse suurusega uutel Canoni originaaltoonerikassettidel on nüüd suurem tootlikkus, mistõttu saate olla veelgi produktiivsem.

Canoni erakordne pildikvaliteet
Ükskõik, kas prindite oluliste koosolekute tarbeks esitlusi või klientidega jagamiseks brošüüre – mudel LBP712Cx tagab laserkvaliteediga väljatrükkide suurepäraste värvidega graafika, pildid ja teksti, et avaldaksite klientidele rohkem muljet. Canoni tunnustatud kogemus pildinduse vallas tagab, et mis tahes suurusega ettevõtted saavad toota professionaalse välimusega dokumente, millel on kvaliteetsed jooned, terav tekst ja suur eraldusvõime – luues positiivse mulje, mida kaasaegsed ettevõtted endast jätta soovivad.

Nutikad võrgundusvõimalused
Mudel LBP712Cx on suurepärane mitmekülgne täiendus teie olemasolevatele printeritele. PCL5e/6 ja Adobe PostScripti printerikeelte tugi tagab sujuva integratsiooni hallatud võrgukeskkondadesse. Mudel LBP712Cx sobib hästi hallatud printimisteenustega keskkonda ja ühildub Canoni kaughooldussüsteemiga e-Maintenance. Samuti saab mudeli LBP712Cx integreerida Canoni uniFLOW väljundi haldamise platvormi, pakkudes teile My Print Anywhere’i tõhusust ja turvalisust ning täiendavaid raamatupidamis- ja kulutuvastuslahenduste eeliseid.

Link tootja kodulehele!