NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2204F

iR2204F

Täiuslik kuluteadlikele väikestele töörühmadele. See võrguvalmidusega A3 mustvalge seade tuleb toime kopeerimise, skannimise, faksimise ja printimisega kiirusel kuni 22 lk/min.

• Kiire mustvalge A3 printimine ja A4 printimine kiirusel kuni 22 lk/min
• Kohandatav puuteekraan, mis on saadaval laias valikus keeltes
• Skannimine e-posti, otsitava PDF-i (OCR) tugi MF Toolboxi kaudu
• Mobiilse printimise ja skannimise tugi
• Printimine ja skannimine mobiilseadmeid kasutades
• Standardina võrguvalmidus ja Wi-Fi
• Peamine kasutaja autentimine
• Lihtne seadistamine ja kohe kasutusvalmis
• Lihtne hooldamine eM ja GDLS (püsivara kaugvärskendus) abil
• Väike energiatarve


Kulutõhus kõik-ühes lahendus
Taskukohane mudel 2204F on täiuslik tegusate väikeste kontorite jaoks. See lihtsustab ja kiirendab igapäevast dokumenditöötlust, pakkudes printimise, kopeerimise, skannimise ja faksimise funktsioone ühest kompaktsest seadmest.

Mudelil 2204F on vastupidav disain ja võrgufunktsioon kuulub standardvarustusse, mistõttu on see hea jagamiseks ning see võib asendada kõik teised printimis-, kopeerimis-, skannimis- ja faksimislahendused kontoris – säästes ruumi ja raha.

Intuitiivne kasutamine ja produktiivne dokumenditöötlus
Usaldusväärne ja produktiivne printimine, kopeerimine ja skannimine kiirusel kuni 22 lk/min kiirendab igapäevaseid tööülesandeid.

Intuitiivne 3,5-tolline puuteekraan tagab kasutajasõbraliku ja lihtsa kasutamise.

Automaatne dokumendisöötur ja Canoni nutikas rakendus MF Toolbox kiirendavad skannimist ning võimaldavad dokumente e-posti aadressidele ja kaustadesse saata ning otsinguvõimalusega ja kõrgtihendusega PDF-vormingusse konvertida. Funktsioon ID Copy võimaldab kiiresti ja lihtsat kopeerida ühele paberipoolele isikut tõendavaid dokumente, näiteks passe või ID-kaarte.

Mobiilne printimine ja skannimine on toetatud Apple AirPrint™-i, Mopria ja Canoni rakenduse PRINT Business kaudu.

Lihtne integratsioon ja meelerahu
Mudel imageRUNNER 2204F on kohe kasutusvalmis lahendus, mis hõlmab automaatset sööturit ja mille seadistamine võtab tänu sisseehitatud seadistamisjuhendile aega vaid mõne minuti. Selle tugev disain tagab toimekatele väikestele kontoritele maksimaalse produktiivsuse.

Paindlike arveldusvalikute tugi, kas siis Pay As You Go või Contracti näol, on võimalik eMaintenance’i funktsionaalsuse abil.

Avalikes kohtades tagab peamine kasutaja autentimise funktsioon turvalise ligipääsu seadmele.

Energiasäästlik
See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC*-väärtust, tarbides puhkerežiimis kuni 2W energiat.