NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRA6275i

iRA6275i

Suurendage imageRUNNER ADVANCE 6075i abil oma kontori produktiivsust. See muudab dokumenditöövood sujuvamaks, kaitseb teie konfidentsiaalset teavet ja on keskkonnasõbralik.

• Tõhus ja usaldusväärne väljund kuni 75 lk/min
• Kohandatav 21,3 cm värviline SVGA puuteekraan
• Paberimaht kuni 7700 lehte
• Kiire jäädvustamine ja sujuvad integreerimisvõimalused
• Esmaklassilised viimistlus- ja turvalisusvalikud
• Parim energiatõhusus

Produktiivne side

Mudel iR-ADV 6275i tuleb tänu tugevale disainile, suurele väljastuskiirusele ja kuni 7700-lehelisele paberimahule toime tegusate kontorite suure töömahuga. Paindlik prindimaterjali käsitlemine koos mitmete täiustatud viimistlus- ja tarkvaravõimalustega teevad dokumentide trükkimise kiireks ja tõhusaks. Võimalikud on nii traatõmblus, dokumendi vahelepaigutamine, augustamine, brošüüride printimine kui ka C-/Z-voltimine.

Suurepärased jäädvustamisvõimalused säästavad aega tänu ühe läbimisega kahepoolsele dokumentide skannimisele kiirusel kuni 200 kujutist minutis. Dokumente saab teisendada mitmetesse vormingutesse, sh otsingufunktsiooniga PDFi ja Office Open XMLi (PowerPoint), aga neid saab ka jälgida, kaitsta, allkirjastada, arhiveerida ja erinevatesse sihtkohtadesse saata.

Konkurentsitu kasutuskogemus

Suur 21,3 cm puuteekraan, intuitiivsed menüüd ja nutikas kasutajatuvastus pakuvad unikaalset isiklikku kogemust ja sujuvat kasutust. Kasutajad saavad oma igapäevaseid ülesandeid lihtsaks ligipääsuks ühepuutenuppude alla salvestada.

Kaitske oma andmeid

Teie andmed on kaitstud tänu mitmetele standardsetele funktsioonidele, nt turvalisele printimisele, kasutaja ligipääsukontrollile ja -õigustele, tegevusraportile ning kõvakettalt tööde turvalisele kustutamisele. Täiendavad turvavõimalused on kooskõlas kõrgeimate turvanõuete tasemega ja pakuvad oma valdkonnas parimaid võimalusi, nt rikkumiste jälgimist ja vältimist tänu printide, koopiate, skannide ja fakside andmekao ennetamisele.

Tõhus integreerimine ja haldamine

Valdkonnastandardite tugi koos võimsa MEAP-platvormiga tagavad sujuva integratsiooni IT-keskkondadesse, töövoogudesse ja halduslahendustesse ning ka pilvepõhistesse teenustesse nagu Google Drive. Seadme haldustööriistad lubavad teil seadet (kas ühte või mitut seadet) tsentraalselt ja tõhusalt konfigureerida, hallata ja uuendada, aga ka jälgida, raporteid vaadata ja diagnoosida, et tagada ennetav ja tõhus hooldus. Canoni tarkvara uniFLOW pakub suuremat tõhusust tänu kuluüksuste valimisele, prinditööde ümbersuunamisele ja üksikasjalikele raportitele.

Keskkonnasäästlik

Selle ENERGY STAR®-i sertifikaadiga seadme TEC*-väärtus on oma klassi üks väiksemaid, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W energiat. Energiasäästurežiimi klahv ning sisseehitatud igapäevased ja iganädalased väljalülitamistaimerid vähendavad energiatarvet veelgi. Seadme ehitamisel on võimaluse korral bio- ja ümbertöödeldud plasti kasutatud.

* Typical Electricity Consumption (tüüpiline elektritarve) – ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org).