NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRA6555i multifunktsionaal

imageRUNNER ADVANCE 6555i pakub kiiret ja kvaliteetset monoprintimist nõudlikusse bürookeskkonda See nutikas multifunktsionaalne printer tõstab tootlikkust tänu täiustatud dokumendivoole ja kasutusmugavusele.

• Printimise, kopeerimise, skannimise, saatmise ja salvestamise funktsioonid, lisavarustuses faksimise funktsioon
• Mustvalge 55 lk/min printimine
• Kohandatav nutitelefonisarnane 10,1-tolline (25,6 cm) värviline WVGA-puuteekraan
• Mahutavus kuni 7700 lehte ja paindlik prindimaterjali töötlus
• Võimsad ettevõttesisesed trükkimise ja viimistlemise funktsioonid
• Nutikas dokumentide jäädvustamine ja töötlemine
• Täiustatud turvalisuse valikud
• Lihtne ühe ja mitme seadme haldamine
• Väike energiatarve

Kontrollige kulusid

imageRUNNER ADVANCE 6555i on mõeldud ettevõtete printimiskulude vähendamiseks alates otsestest kulutustest seadmele ja kulumaterjalidele kuni kaudsete, ehkki samavõrd oluliste kuludeni seoses seadmehaldusega, IT-toega ning dokumentide loomiseks, printimiseks või jagamiseks kuluva tööajaga.
Modulaarne disain võimaldab teha optimaalse investeeringu, valides täpselt teie vajadustele vastava seadme. Saate määrata kasutajate juurdepääsu- ja muid õigusi ning jälgida tegevusaruannete abil iga seadme ja kasutaja kasutusmäära. Võite määrata printimiseeskirju, et lubada igale kasutajale ainult talle vajalikud funktsioonid ja niiviisi kulusid veelgi piirata. Ühenduvus väljundi haldamise lahendustega nagu uniFLOW võimaldab kulutuvastuse ja -jagamise kaudu rohkem säästa.
Tõhusad seadmehaldustööriistad vähendavad teie seadmepargi halduskoormust ning auhinnatud* küljendusfunktsioonid võimaldavad lõppkasutajatel dokumente kiiresti kombineerida ning neid tõhusaks printimiseks viimistleda. Kõik need omadused aitavad vähendada ressursi- ja ajakulu.

Kaitske oma konfidentsiaalset teavet

Turbe-eeskirju ja -seadeid saab hõlpsasti ühes kohas seadistada, hallata ja rakendada, näiteks USB-portide keelamiseks või kõigilt kasutajatelt turvalise printimise nõudmiseks. Saate volitamata kasutamise vältimiseks juurdepääsu seadmele piirata ning lubada igale kasutajale vaid talle vajalikke funktsioone, et turvalisust veelgi suurendada. Standardvarustuses on turvaline printimine, kirjakast, tööde turvaline kustutamine ja kogu kõvaketta krüptimine, mis kõik aitavad tagada dokumentide konfidentsiaalsust. IP- ja MAC-aadresside filtreerimine väldib teie võrku tungimist ning IPSec turvab seadme andmevahetust teiste seadmetega.

Hulk valikulisi seadme-, võrgu- ja dokumenditurbe funktsioone aitavad tagada vastavuse rangeimatele standarditele kõigis infoturbe valdkondades. Lisavarustuses olev uniFLOW valik pakub veelgi suuremat tõhusust ja turvalisust tänu turvalisele töödeväljastuse funktsioonile My Print Anywhere ning väljatrükkide, koopiate ja skannitud dokumentide andmekao vältimise funktsioonile Data Loss Prevention.

Hallake oma seadmeid tõhusalt

Valdkonnastandardite, nagu Genuine Adobe PostScript ja PCL, tugi tagab sujuva ühenduvuse võrkudega ja äritarkvaralahendustega. imageRUNNER ADVANCE'i tarkvaraportfelli ühtlane kasutamis- ja haldamisviis ning lai valik tsentraliseeritud seadmete jälgimise ja haldamise funktsioone aitavad vähendada teie aruandlus- ja administreerimiskoormat. Sellisteks funktsioonideks on automaatne näidulugemine ja kulutarvikute haldamine ning võimalus seadmeid ja seadmerühmi juba enne paigaldamist konfigureerida, et teie IT-osakonna töökoormust vähendada.

Paigaldatud seadet on hõlbus konfigureerida, hallata ja uuendada, olenemata sellest, kas tegu on eraldiseisva seadmega või seadmerühma osaga.

Usaldusväärne prindikvaliteet

imageRUNNER ADVANCE 6555i töökindlus ja kiirus ning 7700 lehte mahutav paberisalv aitavad ka suuri projekte vaevata teostada. Tänu kiirele printimisele, täiustatud halltoonieristusele ja paindlikele viimistlusfunktsioonidele, mille abil saavutate iga kord oodatud tulemuse, sobib see printer suurepäraselt töökatele meeskondadele.

Canoni kaugdiagnostika- ja -abifunktsioonide abil saab teie teenuseosutaja pakkuda teile kiiret ennetavat ja tavahooldust ning kliendituge, et seadme kasutamine kulgeks probleemideta ja saaksite investeeringust maksimaalselt tulu.

Muutke oma dokumentide töövoog tõhusamaks

Nutitelefonidest tuntud pühkimis- ja kokkusurumisfunktsioonidega suur ja kiirestireageeriv värviline puuteekraan, intuitiivsed menüüd ja võimalus luua kasutajaspetsiifilisi tööalasid – seadmega töötamine on lihtne ja igale kasutajale eraldi kohandatav. Sisseehitatud õpetus ja abivideod abistavad kasutajaid lihtsamate hooldustoimingute tegemisel, et vähendada tehnilise hoolduse vajadust. Suurepärased jäädvustamisvõimalused säästavad aega tänu ühe läbimisega kahepoolsele dokumentide skannimisele kiirusel kuni 200 pilti minutis.

Hulk arukaid funktsioone aitab dokumenditöövooge lihtsustada ning tootlikkust maksimeerida. Näiteks liikumisandur, mis äratab seadme puhkerežiimist juba enne nupule vajutamist, et tajutav reaktsioon oleks kiirem. Ühtlasi on seadmel palju võimsaid prindimaterjali töötlemise funktsioone, näiteks tühjade lehekülgede vahelejätmine ja kokkukleepunud lehtede tuvastus. Dokumentide jäädvustamine on lihtne tänu kiirele skannimisele, otsinguvõimalusega PDF-i toele ja mitmetesse digitaalvormingutesse teisendamisele, sh Office Open XML PowerPoint ja Word. Ühenduvus mitmete võimsate väljundite ja andmehaldustarkvaradega optimeerib teie dokumentide töötlemist tänu nutikatele MEAP ja MEAP veebirakenduste platvormidele.

Paindlikud mobiilse töötamise lahendused, valdkonnastandardite tugi ning integreeritud WiFi ja lisavarustusena paigaldatav NFC tugi hõlbustavad mobiilsete töötajate jaoks mobiilseadmest printimist ja mobiilseadmesse skannimist. imageRUNNER ADVANCE 6555i töötab pea iga nutiseadmega ning toetab enimkasutatavaid rakendusi, näiteks Google Cloud Print ja Mopria. Samuti suudab seade luua otseühenduse mitmesuguste pilveteenustega.

imageRUNNER ADVANCE 6555i pakub tõhusaid viimistlemisvõimalusi, näiteks klammerdamist, brošüüride printimist, dokumentide sisestamist, augustamist ning C- ja Z-voltimist. Koos Canoni küljendustarkvaraga iW Desktop võimaldab see lihtsasti koostada ja printida kvaliteetseid ja professionaalse välimusega dokumente, ilma et peaksite väljastpoolt oma ettevõtet abi otsima. Tänu uuele vajaduse korral klammerdamise funktsioonile on viimistlemine lihtsam kui kunagi varem.

Olge keskkonnasäästlik

See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC**-väärtust, tarbides puhkerežiimis vaid kuni 0,9 W energiat. Mitmesugused tehnoloogiad, nagu vajaduse korral klammerdamine, liikumisandurid, kaugväljalülitamine ja ajastatud väljalülitamine ning vaikne viimistlusseade, parandavad töökeskkonda ja suurendavad energiatõhusust. imageRUNNER ADVANCE 6555i teatud osad on valmistatud bioplastist ja ringlusse võetud plastist. Lisaks köidab uus Eco klammerdaja lehti ilma metallklambriteta, et veelgi vähem ressursse raisata.

* Canoni kiirprintimistööriist iW Desktop sai 2013. aastal innovatsiooniauhinna BLI Outstanding Achievement in Innovation
** Tüüpiline elektritarve. ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org).