iRAC 5035i EQ80

Kompaktne C5035i EQ on võimekas väljastuslahendus suur- ja väikekontoritele. Tänu printeri mugavale kasutajaliidesele ja suurele 8,4" puuteekraanile on seda väga lihtne kasutada. Printer toetab PCL 5c/6 printerikeeli.

• 35lk/min kiirusega värviline ja must-valge trükkimine
• Intuitiivne kasutajaliides
• Professionaalsed trükised ja viimistlusvõimalused
• Kõrgekvaliteetne printimine
• Edasiarendatud turvalisusvõimalused
• PCL5c/6 (standardvarustuses), Adobe PostScript 3 (lisavarustuses) printerikeeled


Lisainformatsioon
Canon'i uude imageRUNNER ADVANCE seeriasse kuuluv C5035i on täielikult integreeritud dokumentide väljastuslahendus. C5035i on asendamatu seade kõikides dokumendi elutsükli etappides. Seadme paindlikud omadused ja nutikas disain tagavad dokumentide turvalisuse ja seadme keskkonnasõbralikkuse.

Kergesti kasutatav ja kohandatav
C5035i'l on suur 8,4" SVGA kõrglahutusega värviline ekraan, mille kasutajasõbralikud ikoonid teevad seadmega töötamise väga lihtsaks. Kasutajad saavad muuta täielikult ikoonide paigutust ekraan ja valida 8 erineva töölauatausta vahel. Keerukad või sageli kasutatavad tööd on võimalik seadistada ühe nupu alla.

Tootlik, kõrge kvaliteediga printimine
C5035i pakub teravamate ja kõige elavamate värvidega trükiseid, mida on võimalik ette kujutada. Vahet pole, kas trükite värviliselt või must-valgelt, seade säilitab oma suure 35lk/min kiiruse.

Dokumentide jagamine ja integreerimine
Skannimine kiirusega kuni 100 kujutist/min lubab kasutajatel skannida korraga mitmetesse erinevatesse sihtkohtadesse nagu nt e-mailile, ftp serveritesse või jagatud kaustadesse kohtvõrgus. Vajadusel on võimalik seade ühendada erinevate programmidega, nagu nt Microsoft SharePoint.

Paindlike failivormingute tugi, nagu PDF, PDFa1b, OOXML ja otsitav ja kompaktne PDF, rikastavad dokumendi kasutusvõimalusi ja suurendavad tootlikust. Adobe Reader Extension PDF võimalus skannitud dokumentidele märkmeid lisada ja neid hiljem üle vaadata on palju säästlikum kui kasutada aeglast paberibaasil suhtlust.

Säästlik ja turvaline
Kulude kokku hoidmiseks on võimalik piirata seadme teatud funktsioonid ainult kindlatele töögruppidele. Seadme erinevad turvalisusfunktsioonid nagu nt vesimärgi trükkimine, HDD-eemaldus, andmekrüptimine ja seadmetuvastus tagavad tähtsate dokumentide turvalisuse kogu nende elutsükli vältel.

Keskkonnasõbralik
imageRUNNER ADVANCE on esimene väljastuslahenduste seeria maailmas, mis kasutab mittepõlevat bioplastmassi, lisaks on selle seeria seadmetel hinnatud Energy Star sertifikaat. Kahepoolsete dokumentide kasutamine aitab vähendada paberikulu ja vähendab looduslike ressurside kasutamist.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

iRC1028i

iRC1028iF

iRC3580Ne

HP Color LJ Enterprise 500 M575dn

HP Color LJ Enterprise 500 M575f

HP Color LJ Enterprise 500 M575c

HP Color LJ Enterprise CM6040f

HP Color LJ Enterprise CM6040

iRAC350i kasutatud