NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


SELPHY CP730

Lihtne ja ülikompaktne SEPLHY CP730 laseb sul printida võimsaid fotosid täpselt neil hetkedel kui tahad otse oma digitaalsest fotokaamerast. Lisaseadmete hulgas olev akukomplekt teeb printimiskoha valiku piiramatuks.

• Lisaseadmete hulgas akukomplekt
• PictBridge/Direct Print ühilduv
• Vastupidavad trükised
• Loeb enamikku mälukaarte
• 2,0" LCD ekraan
• Trükib foto umbes 58 sekundiga
• Pildikorrektuuri võimalused
• Juhtmeta printimine
• Stiilne disain
• Valik erinevaid materjale

Prindi kus tahad
Märkimisväärselt kompaktne ja kerge SELPHY CP730 saad kaasa võtta kuhu soovid. Lisaseadmete hulgas olev akukomplekt võimaldab sul printida ka siis kui pistikupesa pole läheduses.

Otseprintimine
SELPHY CP730 ühildub kõigi Canoni PictBridge ja Direct Print seadmetega. Prindi otse oma digitaalsest foto- või videokaamerast ilma personaalarvutit kasutamata. Võid printida ka otse mälukaardilt, sest CP730 mälukaardipesa loeb kõiki levinud mälukaarte.

Vastupidavad trükised
300dpi lahutusega värvisublimatsioonitehnoloogia toob kasutajani fotod, mis peavad vastu albumis kuni 100 aastat. Spetsiaalne kattekiht kaitseb veekahjustuste ja sõrmejälgede eest.

Kasutajasõbralik LCD ekraan
Suur 2,0"värviline LCD ekraan võimaldab mugavat piltide eelvaadet, printeriseadete ja pildiefektide valikut. Suure lahutusvõimega ekraan võimaldab detailset fotode eelvaadet enne printi saatmist.

Ühe minuti fotolabor
SELPHY CP730 võimas trükimootor prindib ühe äärteta postkaardi suuruse foto umbes 58 sekundiga. Aega säästab ka kiire käivitus, mis peale sisselülitamist lisaaega ei kuluta.

Taskukohane trükkimine
Canon SELPHY CP730 teeb kõrge kvaliteediga koduse fotoprintimise kättesaadavaks kõigile, sest ühe foto hinnaks tuleb kõigest umbes 4 krooni.

Pildiefektid
Huvitavamate fotode jaoks lisa pildile värvi- või pildiefekte või teha värvikorrektuure. Võid pilte enne printimist ka lõigata ja ümber kadreerida.

Juhtmeta printimine
IrDA ühilduvus ja lisavarustuses olev Bluetoothi adapter teevad võimalikuks juhtmeta printimise otse mobiiltelefonidest või pihuarvutitest. Võimalik on ka üle WiFi printimine DIGITAL IXUS Wireless kaamerast kasutades kaameraga kaasasolevat WiFI adapterit.

Kompaktne disain
SELPHY CP730 on disainitud nägema välja stiilne ja omapärane. CP730 sisseehitatud USB kaabel peitub kui teda ei kasutata - niimoodi on sul üks asi vähem, mida meeles pidada juhul kui printeri kuskile mujale kaasa võtad.

Mitmekülgne ja mugav
Lai valik erinevates suurustes prindimaterjale võimaldavad trükkida ka krediitkaardisuuruseid pilte või siis panoraampilte. Värvainekassett ja paberid müüakse koos ja nii ei pea sa muretsema nende eraldi muretsemise eest.