NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot G7

Kompaktne, aga siiski paljude omadustega PowerShot G7 sisaldab endas uut DIGIC III protsessorit ning 6x zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga objektiivi. Kaameral on suur jõudlus hämaras pildistamisel ning Speedlite liides välklampide kinnitamiseks. Võimalik on kasutada ka laia valikut optika lisaseadmeid.

• 10,0 Megapiksline lahutusvõime
• 6-kordse optilise zoomi ja pildistabilisaatoriga objektiiv, SR-vääristusega
• DIGIC III ja iSAPS täiustatud müravähenduse ja näotuvastusega iseteravustamise ja automaatsäriga
• Laia vaatenurgaga, suure lahutusvõimega 2,5” vedelkristallekraan
• ISO 1600, hämaras ilma välguta pildistamiseks
• Ergonoomiline disain spetsiaalsete kiireks ja hõlpsaks käsitsemiseks
• 25 võtterežiimi, sh täielik manuaalrežiim ja 2 kasutajarežiimi
• Lisa telefoto võimalused digitaalse telekonverteri ja turvalise zoomi abil
• Canon Speedlite-välklambi kinnitamise liides ning konverterläätsede tugi

Kvaliteetne optika
PowerShot G7 suudab pakkuda pildikvaliteeti ja optikat, mida vajavad nõudlikud fotograafid. 10,0 Megapikslise lahutusvõimega sensor suudab haarata piisavalt väikesi detaile, võimaldades suuri fotokvaliteediga väljatrükke ja jättes ruumi loominguliseks pildi servade lõikamiseks. Valgusjõuline, 6-kordse optilise zoomiga objektiiv, sisaldab ka optilist pildistabilisaatorit. Pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemist, ning võimaldab seega teha ilma välklampi kasutamata pilte ka hämaras. Objektiiv koosneb 9 läätsest 7 grupis ning sisaldab kahepoolset asfäärilist elementi, et minimiseerida pildimoonutusi. Canoni SR vääristus, mida kasutatakse Canoni digitaalsete kompaktkaamerate juures esmakordselt, vähendab oluliselt varikujutiste probleemi ja kaotab värvimoonutused peaaegu täielikult.

DIGIC III protsessor
Canoni uus DIGIC III kujutiseprotsessor pakub senisest paremat värvitöötlustja võimaldab kaamera valgustundlikkuse ulatust ISO 1600-ni. Spetsiaalse ISO-valikukettaga on lihtne ISO-väärtusi reguleerida. DIGIC III jõudlusele pakub täiendust DDR-SDRAM mälu, mida kasutatakse ka professionaalsetel EOS-kaameratel ning see suurendab oluliselt andmeedastuse kiirust.

Näotuvastusega AF/AE
Portreede ja grupipiltide jaoks on PowerShot G7 varustatud näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri süsteemiga. See on uus Canoni tehnoloogia, mis tuvastab automaatselt kaadris kuni üheksa nägu ning määrab sellele vastavalt optimaalse teravustamise ja särituse. Kui kaadris on rohkem kui üks nägu, siis suudab näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri süsteem automaatselt kindlaks teha näo või näod, millele teravustada. Süsteem töötab sama kiiresti kui Canoni levinud 9 punkti AiAF-teravustamissüsteem - kui nägusid ei leita või näotuvastust pole vaja, siis lülitubki kaamera automaatselt tagasi AiAF-režiimile.

Mõeldud fotograafidele
Lähtudes klassikalistest pildiotsijaga kaameratest, kasutab kaamera ergonoomiline disain traditsioonilistest kaameratest inspireeritud seadistusvahendeid. Kasutusmugavust suurendab veelgi suure lahutusvõimega 2,5" vedelkristallekraan. Ekraani madalaläikeline kate parandab nähtavust päikese käes ning lai vaatenurk on abiks mitmekesi piltide vaatamisel ning lisab loomingulisi kadreerimisvõimalusi.

25 võtterežiimi valikusse kuulub ka täielik käsitsi seadistus ning kaks kasutaja poolt eelseadistatavat režiimi, millega igaüks saab kaamera täpselt oma konkreetsetele eelistustele vastavaks kujundada. Võtterežiime täiendavad täpsemad seaded nagu automaatne säri kahvel, teravustamise kahvel ja integreeritud neutraalhalli filter 3-astmelise seadistamisega. Fotograafid saavad loomingulise särituse tarbeks kasutada ka välget särituse lõpus, samas kui aegvõtte (kuni 100 kaadrit 1-60-minutise intervalliga) määranguid saab seadistada kuni nelja päeva ulatuses.

Parimate videofunktsioonide seas on võimalus salvestada üliteravat XGA lahutusega videot koos heliga (15 kaadrit/sek). Samuti on võimalik salvestada sujuva liikumisega VGA ja QVGA lahutusega videot 30 kaadrit/sek.

Uus turvaline zoom võimaldab kasutajatel suurendada kaamera zoomi ulatust ilma, et see mõjutaks pildi kvaliteeti. Pildistada saab kuni 14-kordse zoomiga, sealjuures on lahutusvõime piisav postkaardimõõdus piltide väljatrükiks. Fotograafide käsutuses on ka digitaalse telekonverteri omadus, lisamaks igale pildile telefoto ulatust, ilma ava vähenemiseta, mis tüüpiliselt kaasneb teleobjektiivide kasutamisega.

SR-vääristus
SR-vääristust kasutatakse objektiividel, mis sisaldavad elemente, mille raadius objektiivi tagapinnal on märkimisväärselt väiksem kui objektiivi esipinnal. Kattekiht on optimeeritud väiksema raadiuse jaoks ja disainitud säilitama suurimat võimalikku eraldusvõimet ja täpsust, vähendades muljetavaldavalt varikujutisi ja helki ning samal ajal värvimoonutusi praktiliselt täielikult kõrvaldades.

Mälukaardi tugi
Lisaks SD- ja MMC-mälukaartidele toetab kaamera uut SDHC-vormingut, mis võimaldab toota kiiremaid ja suurema mahutavusega kaarte.

Lisavarustus
Lisaks Canon Speedlite-toele saab PowerShot G7 kaameraga kasutada ka mitmeid konverterläätsesid, sh lainurk- (0,75 x) ja telekonvertereid (2,0 x). Veekindel korpus võimaldab teha fotosid kuni 40 meetri sügavusel vee all.