NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1D Mark III

EOS 1D Mark III on suure lahutusega pildifailide kiire salvestamise uus etalon digifotograafias. Kaamera suudab salvestada maksimumlahutusega (10,1 Megapikslit) järjest kuni 110 kaadrit, kiirusega 10 kaadrit/sekundis. See teeb temast maailma kiireima digitaalse peegelkaamera. Samas on EOS 1D Mark III ilmastikukindel ning mõeldud töötamiseks kõige raskemates loodustingimustes.

• 10,1 Megapiksline CMOS sensor
• 10 kaadrit sekundis kuni 110 JPEG faili puhvris
• Kaks DIGIC III protsessorit
• Kõrge tundlikkuse ja laia alaga autofookus
• EOS sisemine puhastussüsteem
• ISO 100 - 3200 tundlikkus (eraldi ka ISO 50 ja ISO 6400)
• 3,0" LCD ekraan koos reaalajas pildi kuvamisega
• Pildistiilid
• Ühilduvus EF objektiividega

10,1 Megapiksline CMOS sensor
Canoni APS-H (28,1 x 18,7 mm) suuruses CMOS sensoris on kombineeritud suurepärane värvide viimistlemine väga laia dünaamilise ulatusega. Sensori loomupärane madal müratase tagab kvaliteetsed tulemused ka suurtel ISO tundlikkustel. Madalpääsfilter ja elektroonika tegelevad muaree efekti ja muu müraga.

10 kaadrit sekundis, 110 kaadrit järjest
EOS 1D Mark III toob kasutajani suure kiiruse 10 kaadrit sekundis. Niimoodi on võimalik järjest pildistada kuni 110 kaadrit täislahutusega JPEG faili või 30 RAW faili.

Kaks DIGIC III protsessorit
Kaks DIGIC III protsessorit töötavad paralleelselt, et töödelda värve 14-bitise sügavusega, mis võimaldab reprodutseerida 16384 värvi ühe piksli kohta. Need kiired ja efektiivsed protsessorid tegelevad ka kaamera üldise kiirusega, ning võimaldavad hetkelisi vastuseid fotograafi tegevusele. Kaamera on tööks valmis kõigest 0,2 millisekundiga.

45-punkti autofookus koos 19 ristianduriga
Ülitäpne autofookuse süsteem sisaldab endas 19 ristiandurit tundlikkusega kuni avani f/2.8, ristiandurid paiknevad üle autofookuse ala, et tagada täpne autofookus ka objektidel, mis ei paikne kaadri keskel. 26 autofookuse abipunkti aitavad autofookusel olla veelgi täpsem. Niimoodi on saavutatud kokku 45-teravustamispunkti.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni integreeritud tolmuvastane ja tolmu eemaldav süsteem hoiab sensori puhtana. Erinevate tehnoloogiate kombinatsioon vähendab, tõrjub ja eemaldab tolmu, ning sisaldab endas isepuhastuvat madalpääsfiltrit, mis raputab endalt tolmu iga kord kui kaamera sisse lülitad.

Lai ISO ulatus
Kaamera võimaldab ISO 100 - 3200 tundlikkust. Eraldi on võimalik valida ka ISO 50 ja ISO 6400 tundlikkus.

3,0" LCD koos reaalaja eelvaatega
Ere 3,0" TFT LCD ekraan on ülimalt suure lahutusvõimega, et kontrollida fookust ja kompositsiooni koos 10x suurendusega detailide jaoks. Ebamugavast poosist pildistades on kasu uuest reaalaja eelvaatest, mis võimaldab kadreerida foto LCD ekraani abil.

Pildistiilid
Pildistiilide eelmäärangud võimaldavad mugavat ja lihtsat kontrolli kujutisetöötluse parameetrite üle. Iga stiil pakub erinevat värvilahendust - sarnane erinevate filmide kasutamisele erinevate värvide saavutamiseks. Teravust, kontrasti, toone ja küllastust saab iga Pildistiili siseselt kohandada.

Ilmastikukindel magneesiumsulamist kere
Magneesiumsulamist kere on tolmu- ja niiskuskindel, ning kaitseb EOS 1D Mark III sisemust halbades ilmastikutingimustes, ning igapäevasel suure koormusega kasutamisel välitingimustes. Katiku eluiga on tõstetud 300 000 tsüklini.

EOS süsteemi ühilduvus
EOS 1D Mark III ühildub kõigi EF objektiividega (v. a. EF-S bajonetiga objektiivid) ja EX välklampidega. Kaughaldus, -pildistamine ja juhtmeta fotode arvutisse saatmine on võimalik lisavarustuses oleva WiFI liidese WFT-E2 abil.

EOS 1D Mark III veebileht