NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 5600F

Tippklassi filmi-, foto- ja dokumendiskanner, disainitud fotograafidele ja loovtööga tegelevatele agentuuridele, kes vajavad paindlikku skannimist, kõrget kvaliteeti, suurimat kiirust ning soojenemisaja puudumist. Canon 5600F 4800x9600 dpi-se lahutusvõimega sensor salvestab kujutised üliteravalt ning detailselt.

• A4, 300 dpi eraldusvõimega skaneering umbes 11 sekundiga
• Soojenemisaja puudumine
• Adapter 6x 35mm filmiriba, 4x 35mm slaidi
• Eraldusvõime 4800x9600 dpi; 48-bitine värvisügavus
• Skaneerimine arvutisse, e-mailile, PDF-vormingusse
• 7 EZ-nuppu
• Automaatne pildikorrektsioon
• USB-ühendus

Kvaliteet
4800x9600 dpi-se lahutusvõimega sensor salvestab kujutised üliteravalt ning detailselt, et saaksid neid suurendada ning kasutada kõrge kvaliteediga printimiseks. 48-bitine värvisügavus tagab eriti täpse värvide reprodutseerimise.

Kiirus
A4 formaadis lk skaneerimine eraldusvõimega 300 dpi võtab aega umbes 11 sekundit. Soojenemisaja puudumine võimaldab skaneerimist alustada kohe. USB2.0 High-Speed liides tagab aga skanneri ja arvuti vahelise kiire andmeedastuse.

Mugav filmide skaneerimine
CanoScan 5600F võimaldab skaneerida mitmeid erinevaid filmiformaate – 6 kaadrit 35 mm filmi ja kuni 4 alusele paigutatud positiiv- või negatiivfilmi.

Funktsioonid
Skanni dokumente ja fotosid otse e-mailile või PDF-failiks. Loo mitmeleheküljelisi PDF dokumente koos tektstituvastusega, et neis kiirelt otsida.

Täpne tekstituvastustarkvara muundab prinditud teksti redigeeritavaks elektrooniliseks tekstiks ilma vajaduseta dokument uuesti sisse trükkida.

Disain
Kuigi 5600F on stiilne ning silmale meeldiv vaadata, on ta endiselt ka ülimalt töökindel ning mõeldud tulema toime kõige raskemate ülesannetega.

EZ-nupud
Skanneril on EZ-nupud tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega, mis on ka kergesti konfigureeritavad vastavalt konkreetse kasutaja vajadustele.

Mitmekülgne tarkvarakomplekt
Skanneriga on kaasas funktsionaalsust ja loomingulisi rakendusi parandav kvaliteetne tarkvarapakett, mis sisaldab endas ArcSoft PhotoStudio, Omnipage ja NewSoft Presto! PageManager programme.