NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan 8000F

Kõrgtehnoloogilise disainiga CanoScan 8000F on kindlasti enamat kui lihtsalt kena skanner. Tegelikult on see suur tehnikasaavutus, mis ühendab professionaalse kvaliteedi professionaalse tootlikkusega. Jutt käib skannerist, mis on kiire, paindlik, hõlpsasti kasutatav ja võimeline skaneerima 12 kaadrit 35mm filmi ühe tõmbega.

2400 x 4800 dpi optiline eraldusvõime koos 48-bitise värvilahutusega (sisemine ja välimine) annab erakordse kvaliteedi igasugusest originaalist. Tänu kiirele USB 2.0 liidesele ja uuele CCD- tehnoloogiale, mis kasutab rombikujulisi pikseleid, saab originaalidest üllataval tasemel detailsusega tulemused, mis sobivad nii suurendamiseks kui suure lahutusega printtöödeks.
Lisaks tagavad muud tootlikust tõstvad omadused nagu FARE Level 1 automaatne tolmu ja kriimustuste eemaldamine, kiire multifoto-režiim ja mahukas tarkvarapakett (milles sisaldub ka Adobe PhotoShop Elements), et saad skanneri, mis pakub erakordset kvaliteeti koos ületamatu tootlikkusega professionaalsel tasemel.

Professionaalne kvaliteet
Lisaks ülikõrgele 2400 x 4800 dpi lahutusvõimele tutvustab CanoScan 800F ka revolutsioonilist CCD-ehitust silmapaistva värvitäpsuse ja teravuse saavutamiseks. Rombikujulised pikselid parandavad skannimistäpsust igas osas võrreldes traditsioonilise ruudukujuliste pikselite meetodiga, andes teravamad ja täpsemad tulemused. Koos efektiivsema duualse reflektor-valgustussüsteemiga tagab 8000F kõrgeima kvaliteediga professionaalsed tulemused.

USB-ühendus
Kiire USB 2.0 liides on uus standard PC-ühilduvuses pakkudes tavalistest USB-skanneritest kuni 4 korda kiiremaid skannimisaegu. CanoScan 8000F on sellega varustatud, säästes niimoodi sinu aega ja tehes skanneri seadme ühilduvaks nii PC kui Macintosh arvutitega.

FARE-tehnoloogiaga filmiadapter
CanoScan 8000F on varustatud filmiadapteriga, mis suudab skaneerida kuni 12 35mm filmi kaadrit ühe tõmbega. Samuti on esmakordselt profiskanneris kasutusel FARE tehnoloogia, mis infrapuna-valguse abil tuvastab ja kõrvaldab skaneeritud kujutiselt originaalpildi pinnalt leitud tolmuosakesed ja väikesed kriimustused ja säästab sind tundidepikkusest redigeerimistööst.
8000F juures kasutatav FARE Level 1 on uuendatud ja veelgi täpsemaid tulemusi andev standard