NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CanoScan LiDE 600F

LiDe tehnoloogiaga skanner, mis suudab skaneerida dokumente eraldusvõimega 4800 x 9600 dpi. Filmiadapter ja kolmemõõtmeline disain teevad LiDE 600F-st piisavalt mitmekülgse seadme, et vastata ka nõudlikumate kasutajate soovidele.

• kompaktne ja saleda LIDE-disainiga CanoScan LiDE 600F pakub kolmemõõtmelist disaini
• suurem eraldusvõime 4800 x 9600 dpi
• kiire USB 2.0 Hi-Speed ühendus
• 3. taseme FARE1 ja 3. taseme QARE1 automaatseks tolmu ja kriimustuste jälgede eemaldamiseks
• EZ-nupud toiminguteks ühe nupuvajutusega
• Skaneerimine otse PDF-vormingus faili

LiDE-disain
Stiilselt sale ja kompaktne CanoScan LiDE 600F pakub paindlikumaid võimalusi. Skanneril on väärtuslikku lauaruumi säästev vertikaalset töötamist võimaldav alus, mis on integreeritud CanoScan LiDE 600F korpusesse. Lisaks sellele tähendab CanoScan LiDE 600F skanneri unikaalne kolmemõõtmeline disain, et skannerit on võimalik topelthingedega kaane abil avada 180 kraadi. Topelthingedega CanoScan LiDE 600F skanneri kaas võimaldab skaneerida ülemõõdulisi ja kogukaid materjale.

Suurem eraldusvõime
Canon jätkab skannerite turul piiride nihutamist, sest CanoScan LiDE 600F on esimene CIS-skanner, millel on 48-bitilise värvisügavusega 4800 x 9600 dpi optiline eraldusvõime. Selline värvisügavus võimaldab täpsemat värvide reprodutseerimist ning kõrge eraldusvõime tähendab, et pildi kvaliteet säilib ka suurenduste tegemisel väikestest originaalidest.

USB-toide
CanoScan LiDE 600F saab toite USB-kaabli kaudu, mis vähendab kasutaja laual ja tegevusalas olevate asjade hulka. USB-toide muudab skannerid kergemini teisaldatavaks, sest neid võib kasutada sülearvutiga ühendatuna praktiliselt kõikjal. Skanner kasutab USB 2.0 Hi-Speed ühendust eriti kiireks skaneerimiseks.

Skaneeritud kujutiste korrigeerimine
CanoScan LiDE 600F skanneri filmiadapter võimaldab skaneerida 35 mm filmi kõrge kvaliteediga. CanoScan LiDE 600F skanneril on ka skaneeritud 35 mm filmikujutiste parendamiseks 3. taseme FARE funktsioon. LiDE 600F skanneril on ka 3. taseme QARE kujutisekorrigeerimise omadused, mis automaatselt eemaldab tolmu ja kriimustuste jäljed ning taastab fotode tuhmunud värvid. See ning FARE tehnoloogia säästavad kasutajale muidu redigeerimiseks kulunud tunde ja neid omadusi saab kasutada nii algaja kui ka ekspert.

EZ-nupud
Skanneril on EZ-nupud tavapäraste skanneritoimingute käivitamiseks lihtsalt ühe nupuvajutusega, mis on ka kergesti konfigureeritavad vastavalt konkreetse kasutaja vajadustele. CanoScan LiDE 600F skanneril on 7 EZ-nuppu.

Skaneerimine otse PDF-vormingus faili
CanoScan LiDE 600F kiirendab töötempot, võimaldades otse PDF-faili (dokumendiformaat) skaneerimist. Kasutajad saavad luua PDF-vormingus faile originaaldokumentidest ilma teisendustarkvara kasutamiseta. Leheküljed on lihtsalt järjestatavad ja neid saab vabalt sisestada eelnevalt skanneriga loodud PDF-failidesse. Automaatse optilise tekstituvastuse funktsiooni abil teisendatakse tuvastatud tähemärgid tekstikujule ning lisatakse PDF-faili, et saaksid kasutada mugavaid redigeerimise ja otsingu funktsioone. Uute CanoScan LiDE 600F skanneri PDF EZ-nuppude kasutamisel saavad kasutajad luua mitmeleheküljelisi PDF-dokumente vaid ühe vajutusega ning ilma tarkvaraliideseta.

Mitmekülgne tarkvarakomplekt
Skanneriga on kaasas funktsionaalsust ja loomingulisi rakendusi parandav kvaliteetne tarkvarapakett, mis sisaldab endas ScanSoft OmniPage SE , ArcSoft PhotoStudio ja NewSoft Presto! PageManager programme. Lisaks kaasasolevale tarkvarale tarnitakse skanner uue CanoScan Toolbox V5.0 ja ScanGear V12.0 draiveritega.