NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 70 - 300mm F4.0 - 5.6 IS USM

Edasiarendatud 3-stopi pildistabilisaatori tehnoloogiat kasutav EF 70 - 300 f/4 - 5.6 IS USM on ideaalne telefoto-objektiiv hämaras ja aeglaste säriaegadega pildistamisel.

• Taskukohase hinnaga võimsus
• 3-stopi pildistabilisaator
• UD element parandab pildikvaliteeti
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava tagab meeldiva tausta udustamise
• Kiire, vaikne autofookus

Taskukohane võimas suurendus
Võimas, aga mõistliku hinnaga EF 70 - 300 f/4 - 5.6 IS USM meeldib loodus- ja spordifotograafidele, kes soovivad teravaid fotosid ka käest pildistades. APS-C kaamera ees kasutades on objektiivi fookuskaugus 112-480mm (35mm ekvivalent).

Pildistabilisaator
EF 70 - 300 f/4 - 5.6 IS USM sisaldab endas Canoni 3-stopi pildistabilisaatorit, mis teeb ta ideaalseks käest pildistamiseks. Canoni pildistabilisaator võimaldab fotograafidele kasutada säriaegu, mis on kuni 3-stopi pikemad ilma foto udustumiseta. Pildistabilisaatori režiim "2" korrigeerib ainult vertikaalse värina ja on seega ideaalne paanimiseks. Pildistabilisaator on ideaalne objekti jälitamiseks või liikuvast sõidukist pildistamisel.

UD läätseelement
UD (ülimadala dispersiooniga) läätseelement korrigeerib kromaatilised aberratsioonid, et saavutada ülikõrge lahutusvõime ja kontrast kogu fookuskauguse ulatuses ilma subjekti servades olevate koledate värvidefektideta. Kasutusel on ainult pliivaba klaas.

Super Spectra vääristus
Super Spectra vääristus hoiab ära helked ja peegeldused, mis tekivad objektiivide kasutamisel digikaameratega, kus valgus peegeldub sensorilt objektiivi sisse tagasi. Vääristus aitab hoida ka täpset värvitasakaalu ja kõrget kontrasti.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Kiire autofookus
Objektiivi micro USM mootor võimaldab ülikiiret ja vaikset autofookust, mis koostöös võimsa protsessori ja uute algoritmidega on kiirem kui inimsilm.

Lisavarustus
Lisavarustuses on saadaval valgusvarjuk ja objektiivi vutlar.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks