NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM

Objektiivil on uuenduslik STM autofookusmootor, mis on välja arendatud spetsiaalselt 650D (ning kõigi teiste tulevaste kaamerate) kontrasttuvastusega autofookuse jaoks. Filmimisel rakendub automaatselt dünaamiline pildistabiliseerimisrežiim.

• Mitmekülgne suumiulatus 18–135 mm.
•Sujuv ja vaikne STM-teravustamine ühilduva kaameraga filmimisel.
•Dünaamiline pildistabiliseerimine sujuvaks videojäädvustuseks.
•Kiire autofookus koos pideva manuaalfookuse prioriteediga.
•Minimaalne teravustamiskaugus 0,39 m.


Mitmekülgne suumobjektiiv
EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM on kompaktse ja kerge objektiiv, mis sobib ka filmitegijatele, võimaldades neil filmimise ajal veelgi täpsemalt teravustada. …

Samm-mootori tehnoloogia
Objektiiv sisaldavad uut samm-mootori tehnoloogiat (STM), mis võimaldab liikuvate objektide filmimisel kiiret ja pidevat teravustamist, tagades sellega sujuvad ja selged videod.
STM mootor teeb võimalikuks kiire ja sujuva autofookuse pildistamisel Live View režiimis ning videot filmides. Lisaks on mõlemal objektiivil elektromagnetiliselt muudetav diafragma – see väljendub võimaluses muuta ava suurust sujuvalt (oluline video filmimisel).

Dünaamiline pildistabiliseerimine sujuvaks videojäädvustuseks
Objektiiv suudab tuvastada, kas fotograaf pildistab tavaliselt või kaamerat objekti liikumise suunas kaasa vedades, rakendades nii parima pildi saamiseks sobivaima pildistabiliseerimisrežiimi. Filmimisel rakendub automaatselt dünaamiline pildistabiliseerimisrežiim, neutraliseerides iga videograafi liikumisest tingitud raputuse ning tagades nii sujuva ja ühtlase pildiga video.

Kiire autofookus
Kiire ja täpse teravustamisega täiustatud AF-jõudlust pakkuv uus objektiiv lihtsustab spontaanse, ent siiski detailse ja selge foto tegemist. Näiteks dokumentaal-, spordi- ja reisifotograafide jaoks.

Objektile lähemale
Vastava minimaalse teravustamiskaugustega 0,39 m ja 0,3 m, võimaldavad objektiiv EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS STM sündmusi veelgi lähemalt jäädvustada, hoides samas objekti teravustatuna.