NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-C300

VB-C300 sisaldab endas Canoni autofookusega lainurkobjektiivi, millel 70° vaatenurk ja 2,4x zoom. Progressiivne skaneerimine, suurepärane jõudlus hämaras ning audio tugi teevad kaamera ideaalseks turvarakendustel kasutamiseks.

• Canoni lainurk objektiiv 70° vaatenurgaga
• Ülilai PTZ vaatenurk (340° paanimist, 115° kallutamist, 2,4x zoom)
• Sujuv, progressiivne video kiirusega 25 kaadrit/sekundis
• Suurepärane jõudlus hämaras: Värviline pilt kuni 1 luxise valgustuse juures

Lainurk objektiiv
VB-C300 sisaldab endas Canoni autofookuse ja laia nurgaga objektiivi, mis pakub võrreldamatut pildikvaliteeti ja laia 70° vaatenurka.

Ülilai PTZ vaatenurk
340° paanimisala ja 115° kallutusala ning 2,4x zoomiga VB-C300 võimaldab 360° horisontaalset vaatenurka. Juhi kaamera zoomi, pööramist ja kallutamist otse arvutist.

Kõrge kvaliteediga video
Kõrgekvaliteediline progressiivne video kaadrilaotussagedusega 25kaadrit/sekundis tagab sujuva pildi ka siis kui kaameraga filmida kiiresti liikuvaid objekte.

Võrreldamatu jõudlus hämaras
VB-C300 on võimeline produtseerima värvilist pilti ka 1 luxise valguse juures, ning lülitub automaatselt öörežiimile kui valgustingimused halvenevad. Niimoodi on võimalik pidev, kvaliteetne must-valge pilt ka 0,25 luxise valguse juures.

Täisdupleks audio tugi
Saada heli nii kaamerast arvutisse kui ka arvutist kaamerasse. VB-C300 külge saab ühendada ka valjuhääldi, et turvasüsteemi veelgi mõjuvamaks muuta edastades hoiatusi võimalikele sissetungijatele.

Ühildub PoE standardiga
PoE ühilduvus (IEEE 802.3af) tagab lihtsa ja odava installeerimise. Lihtsalt ühenda kaamera arvutivõrku, ning lisaks informatsiooni saatmisele üle arvutivõrgu, saab ta võrgukaablist ka toite.

Sisseehitatud liidesed lisaseadmete ühendamiseks
Erinevad liidesed võimaldavad VB-C300 ühendada erineva turvavarustusega nagu näiteks elektrooniliste lukkude või alarmidega.

Neli erinevat paigaldusvõimalust
VB-C300 saab paigaldada nii lakke pea alaspidi, otse või seinale läbipaistvasse või läbipaistmatusse boksi.