NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-C500D

Kompaktne veebikaamera VB-C500D sisaldab endas Canoni autofookusega lainurkobjektiivi, millel 82° vaatenurk ja 2,4x zoom. Progressiivne skaneerimine, suurepärane jõudlus hämaras ning audio tugi teevad kaamera ideaalseks turvarakendustel kasutamiseks.

• Canoni lainurk objektiiv 82° vaatenurgaga, 2,4x zoom
• Motion JPEG & MPEG-4 videod 640x480 lahutusvõimega
• Sujuv, progressiivne video kiirusega 30 kaadrit/sekundis
• Suurepärane jõudlus hämaras: Värviline pilt kuni 0,2 luxise valgustuse juures ja Auto Digital ööreziim
• Ethernet toitega ühilduv

Lainurk objektiiv
VB-C500D sisaldab endas Canoni autofookuse ja laia nurgaga objektiivi, mis pakub võrreldamatut pildikvaliteeti ja laia 82° vaatenurka. Objektiivi 2,4x zoom on ideaalne kitsaste koridoride ja pangaautomaatide jälgimiseks.

Kompaktne ja diskreetne
Kaamera kompaktne kuppelkest tagab diskreetse ülevaate jälgitavast. Kaamerat on võimalik kinnitada lakke, püstiselt või isegi külili seinale.

Kõrge kvaliteediga video
Kõrgekvaliteediline 640x480 lahutusvõimega progressiivne video kaadrilaotussagedusega 30kaadrit/sekundis tagab sujuva pildi ka siis kui kaameraga filmida kiiresti liikuvaid objekte. Pilti on võimalik saata kuni 30'nele erinevale vaatajale.

Võrreldamatu jõudlus hämaras
VB-C500D on võimeline produtseerima värvilist pilti isegi 0,2 luxise valguse juures, ning lülitub automaatselt öörežiimile kui valgustingimused halvenevad. Väga eredas valgustingimustes võimaldab Smart Shade Control reguleerida tumedamate alade kontrasti ja säilitada heledamate alade heleduse.

Täisdupleks audio tugi
Saada heli nii kaamerast arvutisse kui ka arvutist kaamerasse. VB-C500D külge saab ühendada ka valjuhääldi, et turvasüsteemi veelgi mõjuvamaks muuta edastades hoiatusi võimalikele sissetungijatele.

Ühildub PoE standardiga
PoE ühilduvus (IEEE 802.3af) tagab lihtsa ja odava installeerimise. Lihtsalt ühenda kaamera arvutivõrku, ning lisaks informatsiooni saatmisele üle arvutivõrgu, saab ta võrgukaablist ka toite.