NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-H610D

VB-H610D on intelligentne Full-HD fikseeritud kupliga veebikaamera, mis võimaldab ka halbades valgustingimustes jälgida ja salvestada väga laia 112 °-se vaatenurgaga pilti. Sobib hästi ööpäevaringseks kasutamiseks siseruumides.

• Fikseeritud Full HD kuppelkaamera
• Canoni DIGIC DV III pildiprotsessor tagab suurepärase pildikvaliteedi
• Väga laia 112 ° vaateväljaga
• Kaugjuhtimine PTRZ kiireks paigalduseks
• Motion JPEG-ja H.264-videod
• Värviline 0,3 luksi ja mustvalge 0,015 luksi juures
• Nutikas varjujuhtimine
• ONVIF V2.2 (profiil S)

Kvaliteetne pilt ja oma klassi parim optika
VB-H610D kaameral on ülilaia 112° lainurgaga ning 3-kordse optilise ja 4-kordse digitaalse suumiga objektiiv. Elektrooniline tagateravustamissüsteem, valgusjõuline f1,2 objektiiv ja Canoni DIGIC III pildiprotsessor võimaldavad täis-HD pildikvaliteediga video salvestamist oma klassi parima kvaliteediga.

Video juhtseadmed
Canoni DIGIC NET II hõlmab H.264 kodeerimisseadet, mis loob kõrge kvaliteedi ja tihendusega video. Tänu täiustatud müravähenduse (NR) kontrollile -ja paremale värvide taasesitusele paistavad värvid loomulikuna ka väheses valguses. Väga eredas valgustingimustes võimaldab nutikas varjujuhtimine (SSC) reguleerida tumedamate alade kontrasti ja säilitada heledamate alade heleduse. Tipptasemel hämarasuutlikus ja hea suutlikus nii öösel kui päeval tagavad kvaliteetse tulemuse erinevates keskkondades.

Intelligentne operatsioonisüsteem
VB-H610D-i täiustatud liikumistuvastus ja automaatne jälgimine võimaldab sündmustele reageerida. Kui kaamera tuvastab liikuva objekti või sellega ühendatud alarm on rakendunud, saadab kaamera vastavate määruste kohaselt sündmusest talletatavad pildid või e-kirja kasutajatele, nii et nad saavad koheselt teate võimalike ohtude kohta. SD-kaarti kasutades saate salvestatud video varundada, nt kaabli katkemise või võrgukatkestuse puhul. SSL/TLS-krüptimine tagab kaamera ja serveri vahel turvalise ühenduse.

ONVIF-ühilduvus
Seade toetab ONVIF-andmeside ja ühildub paljude teiste tootjate ONVIF-ühilduvate seadmete vahel.