NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-H710F

Nutikas täis-HD-kvaliteediga fikseeritud võrgukaamera tipptasemel turva- ja jälgimisrakendusteks.

Täis-HD-kvaliteedi ja ülilaia 112° vaateväljaga fikseeritud turvakaamera VB-H710F tagab suurepärased tulemused ka nõrgas valguses. Paindlikud paigaldusvõimalused nii sise- kui ka välistingimustes.

• Täis-HD-kvaliteediga fikseeritud turvakaamera
• Suurepärane pildikvaliteet, kasutades Canoni pildiprotsessorit DIGIC DV III
• Ülilai 112° vaateväli
• M-JPEG ja H.264 video
• Värvipilt 0,3 ja mustvalge pilt 0,015 luksi puhul
• Nutikas varjujuhtimine
• ONVIF V2.2 (Profile S)

Suurepärane pildikvaliteet ja oma klassi parim optika
Kaitske oma valdusi ja jälgige neid suurepärase täis-HD-pildikvaliteediga, kasutades Canoni DIGIC DV III pildiprotsessorit. Ülilaia 112° lainurkobjektiivi ning 3-kordse optilise ja 4-kordse digitaalse suumiga näete kõike. Elektrooniline tagateravustamissüsteem ja valgusjõuline f1,2 objektiiv tagab oma klassi parimad tulemused.

Võimas videokvaliteet
Canoni DIGIC NET II hõlmab H.264 kodeerimisseadet, mis loob kõrge kvaliteedi ja tihendusega video. Samuti tagavad täiustatud müravähenduse juhtimine ja värviedastus nähtavad värvid ka nõrgas valguses. Nutikas varjujuhtimine parandab esiplaanil olevate objektide nähtavust heleda taustavalgusega stseenide puhul. Oma klassi parimad võimalused nõrgas valguses ja hea töö nii päeval kui öösel tagavad suurepärased tulemused mitmesugustes keskkondades.

Nutikas ja turvalisusele suunatud
Nutikad funktsioonid aitavad kasutajatel probleemseid olukordi tuvastada, analüüsides erinevusi eri alade vahel. Ühe kaamera puhul on võimalik paralleelselt kasutada kuni 15 funktsiooni. Kuus erinevat nutikat funktsiooni hõlmavad liikuva objekti tuvastust, mahajäetud objekti tuvastust, eemaldatud objekti tuvastust, kaamera lõhkumise tuvastust, möödumise tuvastust ja helitugevuse tuvastust. Tuvastatud tegevust saab seadistada nii, et aktiveerub salvestamine, piltide serverisse ülesse laadimine või e-kirja teel teate saatmine. SD-kaarti kasutades saate salvestatud video varundada, nt kaabli katkemise või võrgukatkestuse puhul. SSL/TLS-krüptimine tagab kaamera ja serveri vahel turvalise ühenduse.

Täiustatud ühilduvus ja mugavus
Canoni võrgukaamerad ühilduvad juhtivate video haldustarkvaradega. Tänu uusima tarkvaraga ONVIF V2.2 Profile S ühilduvusele on ONVIF-iga ühilduva video haldustarkvaralahenduse loomine mugav. Canon toetab ka sujuvat ühendumist Canoni võrgukaamera SDK- ja HTTP-protokollide spetsifikatsioonide kasutamise kaudu.

Lihtne ja paindlik paigaldamine
Kaamerat saab paigaldada mitmetesse kohtadesse siseruumides ja väljas, kasutades erinevaid valikulisi korpusi ja kinnitusi. Mudelit VB-H710F on lihtne energiaga varustada, kuna saadaval on mitmeid energiaallikaid: kohtvõrgutoide, 12 V alalisvoolu- või 24 V vahelduvvoolutoide.