NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
VC-C50i

VC-C50i

VC-C50i sobib oma tipptaseme optilise süsteemi tõttu perfektselt kõrgtasemeliseks järelvalveks. Kaameral on lai vaateväli ja see on ideaalne kasutamiseks ka nõrga valgusega tingimustes.

Võimas zoom, et jäädvustada iga detail
Tänu 26x zoomiga teleobjektiivile, suudab VC-C50i teha ekstreemseid lähivõtteid. 12x digitaalse zoomi abil saab üksikasjalikuks kotrolliks pilti veelgi suurendada. Canoni optikaalaste kogemuste abil loodud optiline süsteem teeb need kaamerad ideaalseteks järelvalvesüsteemi osadeks pakkudes ülimat täpsust ja suurt jõudlust.

Toimib suurepäraselt ka kehvades valgustingimustes
Kaamera suudab tänu suure (F1.6) avaga objektiivile näidata värvilist pilti ka väga nõrga valguse korral (kuni 1 lux-i). VC-C50i suudab salvestada pilti ka täielikus pimeduses (0 lux-i) kasutades selleks infrapuna valgustusega öörežiimi. Sisemine infrapuna LED lamp suudab valgustada kuni 3m kaugusel olevaid objekte. Lisades välise infrapunavalgustuse suureneb see ala veelgi.

Suurendatud vaateväli ja kristallselge pilt
VC-C50i-l on väga laia kaugjuhitava pööramis- ja kallutusulatusega (200° panoraam ja 120° kallutus). Kaameral on ka 9 erinevat sätet, mis kontrollivad kallutus- ja pööramisnurka, zoomi ja säri seadeid. 400K piksline CCD sensor koos automaatse müravähendussüsteemiga kindlustab kristallselge ja sujuva pildi.

Liidesed lihtsaks lisaseadmete integreerimiseks
S-video ja RS-232C kontrollsignaalide edastamine käib läbi ühe kaabli, seetõttu on lihtne ühendada olemasolevale süsteemile lisasid. VC-C50i jadasüsteem lubab lomavahel ühendada kuni 9 kaamerat, mida kõiki saab juhtida ka siis tsentraalsest paigast. Kaamerad ühilduvad täielikult Canoni VB150 kaameraserveriga. Kuigi kaameraid saab juhtida läbi personaalarvuti või veebiserveri, tuleb kaameraga kaasa ka kaugjuhtimispult, mis võimaldab kaamerat juhtida ka lokaalselt.