NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


300d

Canon on alati lähtunud seisukohast, et tehnoloogial puudub mõte, kui seda kasutajale piisavalt käepäraseks ei tehta. Seetõttu on Canon MV700 digivideokaamera tehtud niivõrd lihtsaks, et võid seda praktiliselt ilma juhendit lugemata kohe kasutama hakata.

Lihtne ja mugav
Kompaktne ja stiilne disain ja ergonoomiline käepide võimaldavad kaameraga töötada mugavalt ka ühe käega, sest kõik olulisemad funktsiooninupud on koondatud sõrmede ulatusse. Selge ja kvaliteetne LCD-ekraan on suure vaatenurgaga ning kaamera intuitiivsed ja lihtsad menüüd on tõlgitud kaheksasse keelde.

Kvaliteetsed tulemused
MV700 kesta all peitub võimas, mitmete funktsioonidega kaamera. Võimas zoom-objektiiv võimaldab kuni 18x optilist / 360x kombineeritud zoomimist – nii on lihtne tabada detaile ka siis, kui võtteobjektile ei ole võimalik lähedale pääseda. Hämaras filmimiseks on kaameral spetsiaalne öövõtterežiim. Kõrge lahutusvõimega CCD-pildisensor ja pildistabilisaator tagavad terava ja sujuva filmimise ka hämara valguse korral. Pildikvaliteedi tõstmiseks ja värvide tõetruuks edasiandmiseks on kaameral spetsiaalne DIGIC protsessor.

Lai valik režiime
MV700-l on öörežiiminupp, mis võimaldab vajadusel režiimi kiirelt sisse lülitada. Teiste võtterežiimide hulgas on lihtne režiim, automaatrežiim, sportvõtte, portreevõtte, prožektorivalguse, "lumi ja liiv"- ja hämaras filmimise režiimid.

Loomingulised efektid
Video elavamaks ja põnevamaks muutmiseks on kaameral mitmeid digitaalefekte – näiteks seepia-värv, must-valge, mosaiik ja lainetuseefekt. Kahe stseeni vahele saab valida erinevaid sujuvaid üleminekuid.