NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BIJ 2300

BIJ 2300 on kõrge kvaliteediga, kiire värviprinter, mis võimaldab kuni A3+ formaadis printimist. BIJ 2300 sobib ideaalselt väikestele või keskmise suurusega ettevõtetele ja kodukontoritesse. Produktiivsuse suurendamiseks on printerit tänu lisavarustusena saadaval olevale võrguliidesele võimalik ka võrgus mitme kasutaja vahel jagada.

Paremad äridokumendid
Klientide veenmiseks vajad professionaalse kvaliteediga äridokumente. Tänu 2400 x 1200dpi lahutusvõimele on erakordselt kõrge pildikvaliteet garanteeritud nii must-valgel kui värviprintimisel. Must pigmendipõhine tint annab terava laserkvaliteediga teksti ja objektipõhine kujutisetöötlus tagab, et ka keerulisemad tekstist, fotodest ja graafikast koosneva dokumendi suurepäraselt. Lõpptulemuseks on parima kvaliteediga äridokumendid.

Kiired tulemused
BIJ-2300 järel ei ole vaja oodata – värvigraafikat sisaldavad dokumendid prinditakse 12 lk/min; värvilised ja must-valged tekstidokumendid aga 20 lk/min. Kiire ja mahukas paberisööt tagab suurte prinditööde katkestusteta valmimise. Samuti ei ole vaja enam mõelda keerulistele prindimäärangutele – automaatne prindirežiim valib vastavalt dokumenditüübile ja sisule optimaalseimad seaded.

Töökindel
BIJ-2300 on vastupidav ja hooldusvaba töövahend. Prindipea eluiga on üle 100000 lehekülje ning ainus, mis sujuva töö tagamiseks teha tuleb on aegajalt tindikassette vahetada. Nii ei jää töö printeri hoolduse tõttu kunagi seisma ja suurem produktiivsus on garanteeritud.

Madalam prindikulu
Tänu mahukatele tindikassettidele on jooksvad prindikulud oluliselt väiksemad. Iga värvi kassetti saab vahetada eraldi, minimiseerides tindile tehtavad kulutused ja säästes keskkonda. Lisaks aitab kulusid kokku hoida BIJ-2300 madal energiatarve – ainult 40W printimisel. Värvidokumendid saad nüüd printida kontoris, mis võimaldab oluliselt säästa selle teenuse väljastpoolt tellimiselt.

Kompaktne ja kasutajasõbralik
BIJ-2300 sobib tänu kompaktsele disainile ideaalselt ka kitsastesse kontoriruumidesse. Printeri paberisööt asub seadme esiküljel, mis säästab oluliselt ruumi. Kasutajasõbraliku juhtpaneeli abil on ka keerulisemate prinditööde tegemise lihtsaks ja mugavaks.

Lai ühilduvus
BIJ-2300 töötab suurepäraselt kõigi populaarsete Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega. Kiire USB 2.0 liides aitab ka mahukad pildifailid kiirelt arvutist printerisse edastada. Tänu võrguliidesele, mis on saadaval lisavarustusena, on printerit lihtne võrgus mitme kasutaja vahel jagada.