NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S200x

BJ S200x

Kompaktse Bubble Jet S200x printeriga saad printida laserteravaid kirju ja raporteid ning ka suurepäraseid fotosid ja graafikatöid. Usaldusväärne lauaprinter igapäevasteks töödeks.

Bubble Jet S200x on soodsasse hinnaklassi kuuluv printer, nii tekstidokumentide kui ka värvipiltide printimiseks.

Canoni tindipritsprinter S200x võimaldab kuni 2880 dpi lahutusvõimet. Kõrge lahutusvõime tähendab, et printer väljastab lehele rohkem tinti, mille tulemusena on väljaprintide värvid erksamad, detailid täpsemad ja üleüldine kvaliteet parem. Canon kasutab värvainepõhiseid kõrgvärvitinte ja pigmendipõhist musta tinti. Seega on ka kõige odavamate Canoni printeritega võimalus kasutada parema fotokvaliteedi saavutamiseks laia värvivalikut. S200x on varustatud tarkvara- ja riistvaralisadega, mis tagavad alati parimad väljaprindid. Erksate fotode tehnoloogia muudab prinditud värvipildid silmale ilusamaks ja kasutab ära printeri võimalusi üle monitori piirangute. Canoni Easy-PhotoPrint tarkvara parandab koostöös Exif Print tehnoloogiaga Exif-ühilduvate digitaalpiltide kvaliteeti, kasutades selleks kaamerasse foto tegemise ajal salvestatud informatsiooni. Canoni tindid on lausa loodud vastupidamiseks - Canoni fotopaber Pro-le (PR 101) prinditud piltidel on 25-aastane pleekimisgarantii.

Canoni pidev paberisöödusüsteem ja kahesuunalise printimise tehnoloogia võimaldavad S200x-l printida ühevärviliselt kuni 5 lehekülge minutis ja värviliselt 3 lehekülge minutis.

S200x-ga saab printida laias valikus materjalidele, 4" x 6"-formaadis postkaartidest kuni loosungiteni. Võid ka printida kalka- ja läikepaberile, T-särkide ülekandematerjalidele või hiiglasuurtele loosungitele. Canoni prindinõustaja funktsioon aitab vähem kogenud kasutajatel alati valida sobivaimad määrangud, sealhulgas paberitüübi ja prindikvaliteedi.


USB 2.0 liidesega on S200x täielikult ühilduv with Windows® 98, Me, 2000, XP ja Mac OS töökeskkondadega - oled stardivalmis kõigest hetkega.