NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S330 Photo

BJ S330 Photo

Suurepärase fotoprindikvaliteediga printer Bubble Jet S330 Photo on varustatud Canoni täiustatud mikropiisa tehnoloogiaga™, ääriseta printimise funktsiooniga ning mitmete tarkvarafunktsioonidega nagu fotooptimeerija PRO, erksate fotode tehnoloogia ja Exif Print tugi koos Easy-PhotoPrint tarkvaraga.

S330 Photo kõrge lahutusvõimega 2400 x 1200 dpi printimise funktsioon koos mikropiiskade tehnoloogiaga™ tagab teravad, suure kontrastsuse ja laia värviskaalaga selged fotod.

Kõrge prindikvaliteedi saavutamiseks on Canon prindipead veidi ümber ehitanud ja viinud kuumuti pihusti otsale lähemale, mis kiirendab tindi väljastamist, võimaldab täpset punkti paigutust ja hoiab piisad püsivalt 5pl suurusena, kõikides režiimides.

Canon S330 Photo võimaldab servast servani printimist üle terve lehe, nii A4-formaadile, kui ka traditsioonilisele 4"x6"-formaadile. Selleks, et pildid veelgi kauem säiliksid, on Canoni fotopaber Pro-le prinditud fotodel parem pleekimiskindlus - värvid püsivad muutumatuna kuni 25 aastat.

Exif Print on uus, avatud standard, mis parandab digitaalkaamerate ja printerite koostööd.
Kaamera edastab printerisse infot iga pildi salvestamise tingimuste kohta, et printimist hõlbustada.

S330 Photo on lisaks varustatud ka kujutiseoptimeerijaga, fotooptimeerija Pro-ga ja erksate fotode tehnoloogiaga. Samuti kuulub paketti Adobe PhotoShop Elements™ - saad rohkem võimalusi kujutise töötlemiseks.

S330 mitmekülgsus ja jõudlus peitub Canoni kõrge lahutusvõimega, kõrge tihedusega prindipeas. Tänu sellele suudab S330 Photo printida 2400 dpi pilte vaid mõne lühikese hetkega.
S330 servast servani 4"x6" fotode väljastamise kiirus ongi kõigest 80 sekundit, samas kui ühevärvilised väljaprindid valmivad kiirusel kuni 14 lk/min ja värvilised kiirusel kuni 10 lk/min.
USB 2.0 liidesega on S330 Photo täielikult ühilduv Windows® 98, Me, 2000, XP ja Mac OS 8.6-9.x/ Mac OS X 10.1 töökeskkondadega.