NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S530D

BJ S530D

Bubble Jet S530D prindib kõrgkvaliteetseid fotosid otse Canoni digitaalkaamera mälukaardilt, ilma arvuti abita. Uue põlvkonna 1200 dpi prindipea koos täiustatud mikropiisa tehnoloogiaga™ tagab nii äridokumentide kui ka graafika professionaalse kvaliteedi ja suure jõudluse. Tänu Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogiale on printer säästlik ja seda on mugav kasutada.

S530D Photo-ga saab korraga nii fotokvaliteedi kui suure kiiruse

S530D Photo kõrge lahutusvõimega 2400 x 1200 dpi printimise funktsioon koos mikropiiskade tehnoloogiaga™ tagab teravad, suure kontrastsuse ja laia värviskaalaga selged fotod.

Canon on nihutanud prindipea kuumuti pihusti otsale lähemale, mis tõstab tindipiiskade väljastamise kiirust. See võimaldab täpsemat punktide paigutust, kuju ja tihedust ning prindikvaliteet on alati ühtlane.

Tänu uutmoodi prindipea ehitusele suudab S530D väljastada ja paigutada lehele 5 pikoliitri (5 miljondikku miljondikust liitrist) suurusi tindipiisku. Sellist piisa suurust kasutatakse kõikides prindirežiimides, parimate tulemuste saavutamiseks fotopaberil ning fotoprintimisel teralisuse kõrvaldamiseks.

S530D mitmekülgse jõudluse saladuseks on Canoni kõrge lahutusvõimega, kõrge tihedusega ja kõrge sagedusega prindipea. See võimaldab S530D-l printida kõrge 1200 dpi lahutusvõimega dokumente ühe pea tõmbega. Kõrge sagedusega printimine tähendab, et sekundis väljastatakse 12 miljonit tindipiiska. Nende omaduste tulemusena väljastab S530D 1200 dpi A4-foto umbes 1,5 minutiga, ühevärvilised dokumendid kiirusega 14lk/min ja värvilised kiirusega 10lk/min.

Bubble Jet S530D kasutab Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogiat, mis on kavandatud tindikulu vähendamiseks. Välja vahetama peab ainult selle tindimahuti, mis on tühjaks saanud.
Samuti hoiatavad tindi vähenemise ja lõppemise andurid, kui tinti on lehekülje lõpuni printimiseks liiga vähe. Printer kasutab lihtsat optilist tindikoguse andurit, mis annab täpset infot ning ei maksa nii palju, kui "intelligentsed" tindikassetid.

Canon S530D võimaldab servast servani printimist üle terve lehe, nii A4-formaadile, kui ka traditsioonilisele 4”x6”-formaadile. Kujutised püsivad veelgi kauem, kui kasutada Canoni fotopaber Pro-d, mille pleekimiskindlus tagab erksad ning selged värvid 25 aastaks.

Exif Print on uus, avatud standard, mis parandab digitaalkaamerate ja printerite koostööd. Kaamera edastab printerisse infot iga pildi salvestamise tingimuste kohta, et printimist hõlbustada. Saad kõrgkvaliteetseid fotosid printida kiiresti ja kerge vaevaga.
S530D kasutab Exif Print süsteemi printimiseks arvutist, kaamerast või mälukaardilt. See garanteerib laitmatu kvaliteediga väljaprindid, isegi kui tehtud foto väga kvaliteetne ei ole. Niisiis saad parema kvaliteediga fotod ilma, et peaksid selleks arvutit kasutama.

S530D on varustatud kujutisetöötlustarkvara komplektiga, mille hulka kuuluvad Canoni Easy-Photo Print, PhotoRecord, ZoomBrowser EX ja PhotoStitch ning lisaks selliste lihtsate, kuid tõhusate viimistlusvahenditega nagu fotooptimeerija Pro ning erksate fotode tehnoloogiaga, mis annavad üheskoos vapustavad tulemused, ükskõik kas oled digitaalfotograafia vallas algaja või kogemustega professionaal.