NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S750

BJ S750

Bubble Jet S750 on kiire äriprinter - Printeri prindikiiruseks on 20 lehekülge minutis mustvalgelt. Printer kasutab Canoni täiustatud täppis-värvijaotustehnoloogiat ja suudab printida standardmäärangutega värvilisi ja mustvalgeid segadokumente kiirusega kuni 13 lk/min ja A4-värvidokumente kiirusega 2,5 lk/min. Printeril olemas ka eraldi tindimahutid ning lisaks USB-liidesele ka paralleelliides, mille abil saad kasutada S750 printerit koos rohkemate operatsioonisüsteemidega ja vajadusel ka võrku ühendada.

Bubble Jet S750-l on märkimisväärne töökiirus 20 lk/min ühevärviliselt ja 13 lk/min mitmevärviliselt. Tänu kahesuunalise printimise meetodile, tõhusale paberisöödusüsteemile ja Canoni värvide täppisjaotustehnoloogiat sisaldavale prindipeale võidab kasutaja ühtaegu nii kiiruse kui kvaliteedi osas.

Bubble Jet S750 lahutusvõime on 2400 x 1200 dpi ning mikropiiskade tehnoloogia™ ja kõrgvärvitintide kombinatsioon võimaldab mikroskoopiliste, 5pl suuruste tindipiiskade täpset ja ühtlast jaotust.

Ühe klõpsuga kvaliteedi reguleerimist võimaldavad tehnoloogiad, sealhulgas värvide töötlemiseks mõeldud erksate fotode tehnoloogia, eraldi tindimahutid, tindi vähenemise ja lõppemise andurid ning võrguühilduvus muudavad S750 heaks valikuks igasse kontorisse.

Kui Bubble Jet S750-ga printida Canoni fotopaber Pro-le (PR-101), on tagatud väljaprintide 25-aastane pleekimiskindlus, nii et nende säilitamisel ei pea kartma kvaliteedilanguste pärast.
Lisaks suudab Bubble Jet S750 käsitseda laias valikus erinevaid prindimaterjale lüümikutest läikfotopaberini.
Samuti on Bubble Jet S750 väljaprindid tõeliselt ühtlased, terve lehe katvad kujutised annavad prinditud A4- või ka 4"x6"-formaadis fotodele tõeliselt professionaalse ilme.

Canon Bubble Jet S750 on varustatud printeridraiveriga, mis teeb seadme kasutamise interaktiivse juhendfunktsiooni abil tõeliselt lihtsaks.

USB- ja paralleelliidesega Bubble Jet S750 on ühilduv kõikide suurimate arvutiplatvormidega, sealhulgas Windows® 95, 98, Me, NT4.0, 2000, XP ja Mac OS. Lisavarustusse kuuluva Pricom C-5100/C-700 adapteriga on täielik võrguühilduvus garanteeritud.