NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S830D

BJ S830D

Fotolabor Sinu laual – Canon Bubble Jet S830D prindib täsivärvides selgeid fotosid otse digitaalkaamerast või mälukaardilt. DPOF (digitaalse prindijärjekorra formaadi) tugi võimaldab valida pildikujutised eelnevalt välja ning printida täismahus A4 või 10 x 15 cm fotosid - ja seda kõike ilma arvutiga ühendamata.

Tänu S830D 6-värvilisele prindimeetodile on professionaalsed, teradeta, kvaliteetsed fotode väljaprindid garanteeritud.

DPOF (digitaalne prindijärjekorra formaat) funktsiooni tugi võimaldab pilte välja valida ning printida täismahus A4- või traditsioonilisemaid 4”x6” fotosid ilma, et peaksid arvuti ligigi minema. Isegi kui sul on arvuti, on see kõige mugavamaks ja kiiremaks fotode printimise mooduseks!

Canon kasutab arvutist, otse kaamerast või mälukaardilt printimiseks Exif Print süsteemi. See garanteerib kvaliteediga väljaprindid, isegi kui tehtud foto väga kvaliteetne ei ole. Kas unustasid pildistamisel kasutada välku? Sellest pole midagi. Exif Print korrigeerib piltide valgustust. Nii saad parema kvaliteediga fotod ilma, et peaksid arvutile lähedalegi minema.

S830D on professionaalne fotoprinter. Printer kasutab printimisel kõrge lahutusvõimega punktide paigutust (2400 x 1200 dpi), Canoni mikropiiskade tehnoloogiat™ ja püsivaid 4-pikoliitrise (4 miljondikku miljondikust liitrist) suurusega piisku, mis kindlustavad ilusamad väljaprindid ka standardmäärangutega.

2400 dpi-ga printimisel katab printer keskmise heledustasemega punktide loomiseks madala heledustasemega tindiga prinditud punktid ja vähendab nii värvierinevusi heledate ja tavaliste punktide vahel. Sellel meetodil on kaks eelist. Esiteks suureneb värvivarjundite arv piksli kohta, mis omakorda suurendab kujutise värvisügavust. Teiseks kõrvaldab see kesktoonide teralisuse, andes ühtlaseimad võimalikud värvigradatsioonid. Tehniliselt ei ole inimsilmaga võimalik vahet märgata, kuid üleüldise kvaliteedi paranemine on siiski näha.

Canon S830D võimaldab printida servadeta üle terve paberilehe, nii A4- kui ka traditsioonilisele 4”x6”-formaadis paberile. Kujutised püsivad veelgi kauem, kui kasutada Canoni fotopaber Pro-d, mille pleekimiskindlus tagab erksad ning selged värvid 25 aastaks.

S830D on varustatud suurepäraste kujutisetöötlusprogrammide komplektiga, näiteks Canoni Easy-Photo Print, PhotoRecord, ZoomBrowser EX ja PhotoStitch. Lisaks on sellel veel hõlpsad, kuid võimsad fototöötlusfunktsioonid, nagu "fotooptimeerija PRO" ning "elavate fotode tehnoloogia", mis aitavad piltidel tõeliselt silma paista.