NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ S900

BJ S900

Bubble Jet S900 on kiireim Canoni printer ning väljastab A4-formaadis 1200 dpi lahutusvõimega foto umbes 1 minutiga. Selline fotoprindi kiirus on saavutatud põhiliselt tänu uuele 3072 pihustiga prindipeale. Eraldi tindimahutid, kiire ääriseta printimine ja täiustatud tarkvarapakett, kuhu kuuluvad fotooptimeerija Pro ja erksate fotode tehnoloogia, teevad S900-st printeri, mida fotograafid on juba ammu oodanud.

Bubble Jet S900 on Canoni tõestuseks sellest, et parima võimaliku kvaliteedi saavutamiseks ei tule teha järeleandmisi kiiruses. Kõrgetasemelise prindipea tehnoloogia ja kahesuunalise printimise funktsiooniga kulub Bubble Jet S900-l kvaliteetse A4-foto printimiseks kõigest natuke üle minuti. Samas tagavad 2400 x 1200 dpi lahutusvõime, kõrgetasemeline mikropiiskade tehnoloogia™ - kõigest 4pl suuruste mikroskoopiliste piiskade väljastamiseks - ning 1/6 heledusasemega fototindid tagavad laitmatu kvaliteediga, teradeta, ühtlaste toonidega fotod mis tahes võtteobjektist.
 
Printimiskulusid aitab vähendada Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogia, ühe klõpsuga kujutise parandamist võimaldavad kujutise- ja fotooptimeerija ning erksate fotode tehnoloogia abil saab printida ka selliseid värve, mida arvutimonitorilt näha ei ole. Lisaks annab ääriseta printimise funktsioon fotodele tõeliselt professionaalse ilme. S900 osutub tipptasemel fotoprinteriks, mida kõik fotohuvilised pikisilmi oodanud on.

Kui Bubble Jet S900-ga printida Canoni fotopaber Pro-le
(PR-101), on tagatud väljaprintide 25-aastane pleekimiskindlus,
nii et nende säilitamisel ei pea kartma kvaliteedilanguste pärast.
Lisaks suudab Bubble Jet S900 käsitseda laias valikus erinevaid prindimaterjale lüümikutest läikfotopaberini ning annab kasutajale seega lõputult loomingulisi võimalusi.

Canon Bubble Jet S900 sisaldab printeridraiverit, mis teeb seadme kasutamise interaktiivse juhendfunktsiooniga tõeliselt lihtsaks.

USB-ühilduvusega on tagatud Bubble Jet S900 tugi kõikidele peamistele tööplatvormidele, sealhulgas Windows® 98, Me, 2000, XP ja Mac OS-le.