NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ-W6200

Canon W6200 suureformaadiline värviprinter pakub professionaalset prindilahendust ning rahuldab ka nõudlikumate kasutajate vajadused. Erakordselt kõrge kvaliteet on kombineeritud suure prindikiirusega.

• Prindib värvilise A1 foto 1,5 minutiga (kiire reziim)
• 1200 x 1200dpi lahutusvõime, 1/6 tihedusega fototindid
• UV- ja pleekimiskindlad tindid
• Igal värvil eraldi tindimahuti
• Ääristeta fotoprint
• Kompaktne
• Võrguühilduv

Kiired ja kvaliteetsed tulemused
Värvilise A1 foto printimiseks kulub kõigest 1,5 minutit1. See on saavutatud tänu mõlemasuunalise printimisele ja 1-tolli laiusele prindipeale, mille 7680 tindipihustit katavad kiiresti ja kõrge lahutusvõimega suure paberiala. Imeväikesed 8pl tindipiisad väljastatakse erakordse täpsusega ja annavad 1200 x 1200dpi lahutusvõime. Värvide tõetruuks tabamiseks kasutatakse printeris 6 erinevat fototinti, mis tagavad muuhulgas prinditulemuste väiksema teralisuse2.

Püsivad värvid
Välireklaami või –posterite ja fotode printimisel on väga oluline tulemuse vastupidavus. Seetõttu kasutab W6200 kõrge kvaliteediga täispigment-tinte, mis on UV- ja pleekimiskindlad. Saavutatud värvide püsivus on teistest sama klassi printeritest märgatavalt kõrgem.

Lihtne paigaldada ja kasutada
Kompaktne W6200 sobib ka väiksematesse ruumidesse, mahtudes isegi töölauale. Selge juhtpaneel teeb töö juhtimise lihtsaks ja kergesti jälgitavaks. Printida saab nii tava- kui rullpaberile. Suured (130ml) tindimahutid on iga tindi jaoks eraldi ning tindikassette on võimalik printimise ajal vahetada, vältides katkestusi isegi suuremahuliste tööde korral.

Lai ühilduvus
W6200 ühendamine PC või Mac arvutivõrguga läbi standardse Ethernet-liidese on mugav ja lihtne. Lisavarustusena on saadaval ka teisi liidesekaarte ning tarvikuid, mille abil saab ühilduvust veelgi laiendada.