NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ-W7200

Canon W7200 on A0 printer, mis sobib oma kiiruse ja kvaliteedi poolest kasutamiseks nii kaunite plakatite kui ka teravate jooniste printimiseks. Printeri kõrgtasemel värvitehnoloogia tagab ka väikseimate tähtede ja detailseimate jooniste nõelterava väljaprindi. Ka väiksema küllastusega värvid ja peenemad toonid prinditakse loomutruult, nii et paberile prindituna näevad kujutised sama värsked välja, nagu päris elus.

Suur kiirus
Canon W7200 paistab silma erakordse töökiiruse poolest, mis kaasneb uue 1-tollise prindipea tehnoloogia kasutamisega. 7680 pisikest pihustit jaotavad tinti kiiresti ja ühtlaselt, tõstes A0-prindi kiiruseks kõigest 2 minutit lehekülje kohta (täisvärvidega printimisel, kiirrežiimis). Kui mitmed suureformaadilised printerid prindivad ainult ühes suunas, siis võimaldab Canoni kahesuunalise printimise funktsioon katkematut printimist iga tõmbega ning vähendab tööaja miinimumini.

Laitmatu värvikvaliteet
6 värviga printimismeetod tagab värvide laitmatu täpsuseja suurema tonaalsusega printimise. Mitmepihustiline 1-tolline prindipea väljastab ühtlase kuju, suuruse ja tihedusega mikroskoopilisi tindipiisku. Lahutusvõime 600 x 1200 dpi (ka standardrežiimis) võimaldab ka kõige peenemate detailide teravat väljaprinti.

Kokkuhoidlik jõudlus
Iga värvi jaoks eraldi suuri tindimahuteid saab vahetada üksikult, mis hoiab ära raiskamist ja vähendab kulusid. Torudega tindisüsteem varustab prindipead pidevalt tindiga, spetsiaalse kiibi abil jälgitakse igas mahutis oleva tindi kogust. Lisavarustusse kuuluv söödusõlm tõstab W7200 jõudlust veelgi, kuna prindimaterjali pidev rullist söötmine võimaldab seadet valveta printima jätta, näiteks ööseks.

Paindlik prindimaterjalitugi
W7200 printeriga saad printida kuni A0-formaadis materjalidele. Lisaks sellele suudab printer käsitseda laias valikus rull-materjale ja sobib seega kasutamiseks professionaalsetes prindi-, foto- ja graafikakunstikeskkondades.

Ruumisäästlik disain
Tänu kompaktsele disainile ei võta Canoni suureformaadilised printerid enda alla palju ruumi. Kõiki toiminguid, sealhulgas prindimaterjali lisamist ja eemaldamist, saab teostada printeri esiküljelt, mistõttu ka kitsates oludes töötamine ei valmista probleeme.

Hõlbus kasutada
Suuremõõduline ja selge ülesehitusega juhtpaneel muudab seadme kasutamise hõlpsaks. Juhtpaneeli kaudu saab valida kõiki prindimaterjali ja tindimahuteid puudutavaid määranguid. Prindimaterjali lisamiseks tuleb vaid alus välja tõmmata ning paigadada rull pealtpoolt. Paberi lõikamine toimub automaatselt ja prindipead on hõlpsasti vahetatavad vaid sekunditega.

Sujuv võrguühilduvus
Mõlemad mudelid pakuvad multiliidese kaudu täit tuge PC- ja Mac-platvormidele. Lisaks toetavad mõlemad printerid Canoni NetSpot® Suite haldustarkvara, mis võimaldab kõikide võrkuühendatud printerite integreeritud haldamist ja tõstab kogu töögrupi tootlikkust.