NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ i320

BJ i320

Uut prindipead ja mikropiisa tehnoloogiat™ kasutav täiustatud printer Bubble Jet i320 prindib selgeid ja teravaid väljaprinte isegi tavapaberile ja sobib ideaalselt kodukontorisse.

Kõrgkvaliteetne värviprinter kontorisse

Canoni tindipritsprinter i320 võimaldab 2400 x 1200 dpi lahutusvõimet. Printeri kõrge lahutusvõimega prindipea võimaldab kombineeritult mikropiiskade tehnoloogiaga™ selgeid, terava kontrastsusega väljaprinte ja laia värvivalikut ka tavalisel paberil. Punktide paigutus, kuju ja tihedus on ülitäpsed. Prindikvaliteet on alati ühtlane nii tekstidokumentide kui ka servast-servani fotode printimisel.

Canoni prindipea disain võimaldab i320-l täpselt moodustada ja lehele paigutada 5 pikoliitri suurusi tindipiisku. Sellist piisa suurust kasutatakse kõikides prindirežiimides, parimate tulemuste saavutamiseks tavapaberil ning fotoprindil teralisuse kõrvaldamiseks.

Canon kasutab kõrgvärvi-, värvainepõhiseid ja pigmendipõhiseid tinte. Seega on ka kõige soodsamate Canoni printeritega võimalus rakendada parema fotokvaliteedi saavutamiseks laia värvivalikut. Canoni tindid on loodud vastupidavaks - sinu prinditud piltidel on 25-aastane pleekimisgarantii, kui kasutad Canon fotopaber Pro-d (PR 101)

i320 on varustatud mitmete tarkvara- ja riistvaralisadega:

Canoni Easy-PhotoPrint tarkvara parandab koostöös Exif Print
tehnoloogiaga Exif 2.2 ühilduvate digitaalpiltide kvaliteeti, kasutades selleks kaamerasse foto tegemise ajal salvestatud informatsiooni. Erksate fotode tehnoloogia laseb printeri võimalusi ära kasutada üle monitori värvipiirangute, muutes värviprindid visuaalselt nauditavamaks.

i320 on varustatud ka kujutiseoptimeerijaga ja fotooptimeerija PRO-ga. Lisaks kõrvaldab uus fotomüra vähenduse tehnoloogia säbru või "müra", mis vahel digitaalkaameraga tehtud piltidel esineb.

Viimaks võimaldab i320 erinevalt muudest sama klassi seadmetest kiiret servadeta printimist tavalisele 4”x6” formaadis fotopaberile.

Canoni pidevsöödusüsteem ja kahesuunalise printimise tehnoloogia võimaldavad i320-l printida ühevärviliselt kuni 10 lehekülge minutis ja värviliselt 6 lehekülge minutis.

USB 2.0 täiskiirusliidesega on i320 täielikult ühilduv Windows® 98/ME/2000/XP ja Mac OS 8.6 – 9.x / Mac OS X töökeskkondadega.