NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ i450

BJ i450

Canoni tindipritsprinter i450 tagab selge, professionaalse kvaliteediga fotoprindi ja terava musta teksti. Samuti tõstab see märgatavalt töökiirust – i450 on oma hinnaklassis tõeliselt läbimurranguline toode.

Täiustatud mikropiiskade tehnoloogia
Bubble Jet i450 kasutab Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogiat™, mis tagab selged, teravad, kõrge kontrastsusega ja laia värviskaalaga väljaprindid isegi tavapaberile. Seda ainulaadset tehnoloogiat kasutatakse silmapaistva kvaliteediga fotopaberile printimiseks igas töörežiimis. Teralisuseta, ühtlaste toonidega fotoprindi tulemused on tagatud nii tavalisele prindimaterjalile kui spetsiaalsele fotopaberile.

Kõrge lahutusvõime ja mikropihustid
i450 printeri kõrge 4800 x 1200 dpi1 printimise lahutusvõime annab koos mikropiiskade tehnoloogiaga selliseid fotoprindi tulemusi, mis on võrreldavad kuut värvi kasutava traditsioonilise printeri tööga. Kõigest 10-mikronilise läbimõõduga mikropihustid suudavad vapustava kvaliteediga fotode printimiseks väljastada ühtlaselt 2 pl suurusi tindipiisku.

Märkimisväärne töökiirus
i450 on kontorijõudlusega koduprinter, mille prindikiiruseks on ühevärviliselt kuni 18 ja mitmevärviliselt kuni 12 lehekülge minutis. Ühe tõmbega kahesuunalise prindi meetodiga kulub täismahus värvilise A4-lehekülje printimiseks umbes 48 sekundit.

Tarkvaratugi
i450 printeril on Canoni Easy-Photo Print tarkvaraga Exif Print tugi. See parandab foto tegemise ajal salvestatud lisainformatsiooni abil Exif 2.2-ühilduvate digitaalpiltide kvaliteeti.

Ühilduvus
USB-liides annab i450 printerile täisühilduvuse Windows® 98/Me/2000/XP ja Mac OS 8.6-9.x/Mac OS X v10.2.1 operatsioonisüsteemidega, nii et saad tööd alustada juba mõne hetkega.

Otseprintimine
i450 printeriga saad fotosid otse ühilduvast Canoni digitaalkaamerast välja printida ilma arvuti abita. Kasuta i450 printeri ühendamiseks digitaalkaameraga või videokaameraga kaasasolevat arvutikaablit, vali pilt ja prindi see välja. Kasutajasõbralik lahendus kõigile!

Ääriseta printimine
i450 prindib servast-servani A4-, 4" x 6"- või 5" x 7"-formaadis fotosid, mis näevad välja täpselt nagu traditsioonilised fotod. Ääriseta, täisvärvides 4" x 6"-foto printimiseks kulub kõigest 90 sekundit.