NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ i470D

Canon Bubble Jet i470D näitab, kui mitmekülgseid võimalusi suudab otseprindi funktsioon pakkuda. Saad printida otse enamikelt levinuimatelt mälukaartidelt või otseprindi funktsiooni toetavatest Canoni digitaalsetest fotoaparaatidest või videokaameratest.

Hõlbus otseprint mälukaardilt
Kui otseprindi mõte on muuta fotode printimine lihtsaks, siis Bubble Jet i470D on seda teinud. See uskumatult paindlik seade võimaldab otseprinti kõikidelt levinuimatelt mälukaarditüüpidelt. i470D printeril on sisseehitatud "neli ühes" kaardipesa, mis toetab CompactFlash™-, SmartMedia™-, Memory Stick™-, SD- ja xD-mälukaarte (xD-mälukaardi kasutamiseks on vaja adapterit). i470D LCD-juhtpaneelilt saad valida, milliseid fotosid, millises formaadis ja millisele formaadile soovid printida. Selline vabadus ei ole ilma arvutita kunagi varem võimalik olnud.

Otseprint kaamerast
i470D printeriga saad fotosid otse ühilduvast Canoni digitaalkaamerast välja printida ilma, et arvutit oleks vaja puudutadagi. Kasuta lihtsalt digitaalkaameraga või videokaameraga kaasasolevat arvutikaablit ja ÜHENDA i470D, seejärel VALI pilt ja PRINDI. Bubble Jet i470D 4800 x 1200 dpi1 lahutusvõimega printimise funktsioon üheskoos täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ tagab alati selge ja terava fotoprindi. Canoni mikropihustite kasutamine muudab seadme veelgi efektiivsemaks. 10-mikroniline läbimõõt võimaldab mikropihustitel kõrgeima prindikvaliteedi saavutamiseks väljastada ühtlaselt 2 pl suurusi tindipiisku.

Tarkvaratugi
Printeril on Exif Print tugi otseprindiks nii mälukaardilt kui kaamerast ning ka arvutist printimiseks. Exif Print parandab foto tegemise ajal salvestatud lisainformatsiooni abil Exif 2.2-ühilduvate digitaalpiltide kvaliteeti.

Mitte ainult, vaid lisaks
Bubble Jet i470D ei ole ainult otseprindi funktsiooniga fotoprinter. See ei olegi tegelikult üldse fotoprinter. Sellel seadmel on ka mitmeid tavalisi kontorifunktsioone. Bubble Jet i470D prindib 18 ühevärvilist ja 12* mitmevärvilist nõelterava teksti ja erksa graafikaga lehekülge minutis. A4-, 4" x 6"- või 5" x 7"-formaadis paberile prinditud servast-servani fotod on traditsioonilistest fotodest peaaegu eristamatud. Ääriseta, täisvärvides 4" x 6"-foto printimiseks lahutusvõimega 1200 dpi kulub kõigest 90 sekundit. Niisiis on see printer kõik, mida üldse vajada võid.