NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJ i550

BJ i550

Canon BJ i550 kasutab uusima disainiga prindipead ja Canoni täiustatud mikropiisa tehnoloogiat™. Tänu Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogiale on printer säästlik. Prindikiirus kuni 18 lehekülge minutis teeb Bubble Jet i550 printerist mõistliku valiku sulle ja su kontorile.

Bubble Jet i550 prindib ühevärviliselt kiirusega kuni 18 lehekülge minutis ja värviliselt kuni 11 lehekülge minutis. Pidevpaberisöödusüsteem kiirendab tööd veelgi, kuna järgmine leht sisestatakse juba siis, kui seade eelmist alles väljastab. Lisaks tagavad uued mootorid, et töö on kiire ja vaikne, samas kui eraldiseisev 4 mootori süsteem tõstab seadme töökindlust ja väljastuskiirust.

Bubble Jet i550 on varustatud ka kõrge tiheduse ja kõrge lahutusvõimega – 1200 dpi –värvilise prindipeaga, mis suudab väljastada 12 miljonit tindipiiska sekundis. See tähendab, et parema kvaliteediga väljaprindid nii tavalisele kui spetsiaalsele fotopaberile valmivad nüüd kiiremini. Bubble Jet i550 prindib täisvärvilisi, 4”x6” servast servani fotosid üle terve paberilehe vähem kui 50 sekundiga.

Canon Bubble Jet i550 kõrge lahutusvõime 4800 x 1200 dpi koos mikropiiskade tehnoloogiaga™ tagab teravad, kõrge kontrastsusega väljaprindid ja laia värviskaala isegi tavapaberile.
Selle süsteemi puhul on printeripea pihusti otsale lähemale viidud, mis kiirendab mikroskoopiliste tindipiiskade väljastamist ning võimaldab püsivamat punktide paigutust, kuju ja tihedust.
See võimaldab Bubble Jet i550-l väljastada ja lehele paigutada täpselt 5 pikoliitri suurusi tindipiisku.Sellist piisa suurust kasutatakse kõikides prindirežiimides, parimate tulemuste saavutamiseks
fotopaberil ning fotoprindil teralisuse kõrvaldamiseks.
Tindipiisku saab paigutada minimaalselt 1/4800 tolli sagedusega.

Bubble Jet i550 on varustatud Canoni eraldi tindimahutite tehnoloogiaga. Lisaks sellele, et mahutid on hõlpsasti vahetatavad, vähendab nende kasutamine ka tindi raiskamist. Välja vahetama peab ainult selle tindimahuti, mis on tühjaks saanud. Samuti hoiatavad tindi vähenemise ja lõppemise andurid, kui tinti on lehekülje lõpuni printimiseks liiga vähe. Printer kasutab lihtsat, optilist tindikoguse andurit, mis annab täpset infot ning ei maksa nii palju, kui 'intelligentsed' tindikassetid.

i550 on varustatud mitmekülgse kujutisetöötlustarkvarapaketiga. Kujutiseoptimeerija, fotooptimeerija PRO, erksate fotode tehnoloogia ning uus fotomüra vähenduse tehnoloogia võimaldavad professionaalse väljanägemisega tulemusi nii algajatele kui "vanadele kaladele" digitaalfotograafia valdkonnas. Madala lahutusvõimega pilte, näiteks neid, mis on Internetist allalaaditud, saab muuta ühtlasemaks ja kvaliteetsemaks. Pildid, mis oled ise teinud, korrigeeritakse ning viimistletakse sellisele tasemele, mis vastab sinu visioonile. Ning Canon fotopaber Pro-le (PR-101) prinditud fotod säilitavad värve ja tasakaalu kauem, neil on 25-aastane pleekimisgarantii.

USB 2.0 täiskiirusliidese kaudu saab i550 hõlpsasti ühendada iga arvutiga, täisühilduvus on Windows® 95, 98, Me, NT® 4.0, 2000, XP ja Mac OS keskkondadega. Peale selle saab lisavarustusse kuuluva adapteri abil muuta i550 ka täielikult võrguühilduvaks.

Exif Print on uus, avatud standard, mis parandab digitaalkaamerate ja printerite koostööd. Kaamera edastab printerisse infot iga pildi salvestamise tingimuste kohta, et printimist hõlbustada. Saad kõrgkvaliteetseid fotosid printida kiiresti ja kerge vaevaga.Canoni Easy-PhotoPrint tarkvara parandab koostöös Exif Print tehnoloogiaga Exif 2.2 ühilduvate digitaalpiltide kvaliteeti, kasutades selleks kaamerasse foto tegemise ajal salvestatud informatsiooni.