NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ i80

Printeri võtmeomaduste hulka kuuluvad Bluetooth- tugi* ja ülitäpsed tindipihustid (tindipiisk on imeväike, ainult 2 pl), kuid kõige olulisem on BJ-i80 kompaktsus – kõigest 52 mm paksune ja pindalalt väiksem kui A4-formaadis leht, millele seade printida suudab.

Märkimisväärne kvaliteet ja kiirus
Canoni printerite kvaliteet ning kiirus ületavad enamike konkurentide poolt pakutava. BJ-i80 lahutusvõime on 4800 x 1200 dpi ja erakordselt täpne tehnoloogia tagab printimisel laitmatu selguse, kontrastsuse ja ühtluse. Tindipihustid on maailma väikseimad (10-mikronilise läbimõõduga, tindipiisa suurus kõigest 2 pl), tänu sellele on saavutatud ka kõrge tihedusega prindipea ning suur prindikiirus ( paberile saab lühikese ajaga kanda oluliselt rohkem tinti). Tavadokumentide printimiseks kulub aega 14 lk/min ühevärviliselt või 10 lk/min mitmevärviliselt, postkaardi suuruse foto korral aga vähem kui üks minut.

Lisavõimalused veelgi mugavamaks tööks
Lisavarustusse kuuluv Bluetooth-adapter võimaldab mugavat traadita sidet printeri ning sülearvuti, pihuarvuti või mobiiltelefoni vahel. Seadme teeb veelgi mobiilsemaks lisavarustusse kuuluv õhukese aku ja -laadija komplekt, mis aitab järjest printida kuni 450 lehekülge (tunduvalt rohkem kui ükski teine sama klassi mobiilne printer) ning autolaadija*. Ruumi kokkuhoidmiseks on võimalik kasutada ka lauaalust, mille abil saab printeri püstasendisse paigutada.

Fotosõbralikkus
Seade toetab digikaamerast otseprintimist (PictBridge- või Canon Bubble Jet Direct-standardi abil) ja Exif 2.2- ning DPOF-tehnoloogiaid. Printeri komplekti kuulub ka Easy-PhotoPrint (kasutab kaamera poolt pildistamishetkel salvestatud lisainfot, et fotod oleksid kvaliteetsemad ja loomulikumad). Easy-WebPrint tarkvara hõlbustab aga internetilehekülgede printimist. Canoni spetsiaalsed fotopaberid võimaldavad printeriga koostöös saavutada väga kvaliteetseid tulemusi, sest materjalid on välja töötatud tindipritstehnoloogia omadusi silmas pidades. Laia valiku hulgas on tippkvaliteediga fotopaber PR-101 (245 g/m2), fotolaborites prinditud fotodele sarnaneva tekstuuriga paber SG-101, tavaliste läikfotode printimiseks fotopaber GP-401 ning luksuslike mati pinnaga fotode printimiseks spetsiaalpaber MP-101.

* lisavarustuses