NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ i865

i865 on Canoni kohaldatavaim printerimudel. Selle kõrge lahutusvõime, muljetavaldav töökiirus, mitmekülgsed funktsioonid ja produktiivsed lisaseadmed muudavad selle parimaks valikuks nii nõudlikesse kontoritesse kui loomingulistele fotoentusiastidele.

PLUS-tasemel fotokvaliteet
Revolutsiooniline ContrastPLUS tehnoloogia tõstab värvainepõhise musta lisatindi kasutamise teel fotoprintimise kontrastsust ja värvisügavust. Saad nautida ka erakordselt kõrge, 4800 x 1200 dpi lahutusvõime eeliseid, mida võimaldavad Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ ja 2 pl suurusi tindipiisku väljastavad mikropihustid.
Laitmatu viimistlus on tagatud iga korraga.

Tippkiirus
Prindikiirusega ühevärviliselt kuni 23 lk/min ja mitmevärviliselt 16 lk/min tuleb see seade kõikide sinu tööülesannetega toime ilma pingutuseta. Fotode printimine toimub sama kiirelt - ääristeta 4" x 6" väljaprint valmib umbes 50 sekundiga.
Täiustatud värvide täppisjaotuse tehnoloogia võimaldab printida täisvärvilise A4-formaadis lehe kiirusega kuni 2,3 lk/min.

Fotode otseprintimine
Milleks oodata, kui saad fotosid välja printida kohe, lausa ilma arvuti vahenduseta. Ühenda seadmega PictBridge või Bubble Jet Direct toega digitaalne fotoaparaat või videokaamera ja prindi ääristeta fotosid A4, 5" x 7" ja 4" x 6" formaatidele kiirelt ning hõlpsalt. Tänu käepärasele fotopaberi alusele ei pea pidevalt paberit vahetama. Lisaks prindib seade ka otse CD-R ja DVD ketastele, mis on palju mugavam, kui neile siltide kleepimine.

Eraldi tindimahutite tehnoloogia
Iga värvi jaoks eraldi vahetatavate tindimahutite rakendamisega tagab see tehnoloogia, et kogu tint kasutatakse ära ja midagi ei lähe raisku.

Suure jõudlusega lisaseadmed
Kui töökoormus kasvab suureks, näitab see printer, milleks ta võimeline on. Automaatse duplekssõlme lisamisel seadmega säästad aega ja paberikulusid. Võrguadapter võimaldab printerit enamikes võrgukeskkondades jagada, samas kui 250-leheline paberisöödukassett suurendab tavapaberi mahtu kuni 400 leheküljeni.

Mitmekülgsed tarkvaralahendused
Kui vaja on parandada fotode kvaliteeti või neid hõlpsamini hallata, muuta või salvestada, pakub kõik vajaliku Canoni spetsiaalne tarkvarapakett - mis sisaldab selliseid rakendusi nagu PhotoRecord, Zoom-Browser, ImageBrowser ja PhotoStitch. Lisaks on CD-kettal ka Easy-PhotoPrint programm, millel on ka Easy-WebPrint & Exif Print funktsioonid.

Windows- ja Mac-ühilduv
Ühilduvus on tagatud, kuna USB- ja paralleelliidese toega i865 töötab kõikides levinumates Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemides.