NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ i9100

Bubble Jet i9100 on kiireim saadaolev laiformaatprinter, mis suudab printida kuni A3+ formaadis professionaalseid, ääriseta fotosid. Tänu värvainepõhiste kõrgvärvitintide kasutamisele on see printer asendamatuks töövahendiks nii asjatundlikele fotograafidele kui graafikakunstnikutele.

Seeria tippmudel
Bubble Jet i9100 on Canoni laiformaat-fotoprinterite seeria tippmudel. See võimaldab kuuevärvilist printimist lahutusvõimega kuni 4800 x 1200 dpi, kuni A3+ formaadis paberile.

Kuus tinti ja 1/6 heledusega tindid
Bubble Jet i9100 kasutab kuue värvi süsteemi CMYK pluss 1/6 heledusega fototsüaani ja fotomagenta tindid. 4 pl suuruste piiskade printimisel lahutusvõimega 4800 dpi suudab printer heledaid tindipiisku üksteise peale kanda nii, et moodustada keskmise tumedusega punkte ja vähendada värvide erinevust heledate ja tavaliste punktide vahel. See kõrvaldab täielikult pooltoonides esineva "tekstuuri". Fototindi punktide üksteise peale kandmine tõstab värvitoonide arvu piksli kohta kuni 49-ni, mis muudab väljaprintide gradatsioonid ühtlasemaks. Samuti annab suurem värvitoonide arv piksli kohta pildile rohkem sügavust.

Ülim täpsus
Täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ ja püsivalt 4 pl suurused tindipiisad igas režiimis - lõpptulemuseks on maksimaalne täpsus, kõrge kontrastsus ja vapustav värvigamma. Tindipiiskade äärmiselt täpne paigutus, kuju ja heledustase võimaldab selle tehnoloogia abil printida fotosid, mis Canoni fotopaber Pro kasutamisel on eristamatud traditsioonilistest fotodest.

Kiire
Bubble Jet i9100 on turulolevaist A3+ fotoprinteritest kiireim, millel kulub 1200 x 1200 dpi lahutusvõimega täismahus A4-foto väljastamiseks umbes üks minut ja A3-foto väljastamiseks vähem kui kaks minutit. Suur töökiirus on võimalik tänu ühe tõmbega kahesuunalise printimise meetodile ja eraldi prindimootorite süsteemile, mille puhul reavahetus, prindipea hoidiku liigutamine, automaatne lehesöötmine ja hooldus toimivad eraldi mootoritega.

Suurelt või väikselt professionaalne kvaliteet
Bubble Jet i9100 on ideaalne vahend lõikemärkidega A3+ trükiproovide, kunstitööde ja kõrge lahutusvõimega digitaalkaameratest A3-fotode väljastamiseks. Seade võimaldab ääriseta printi 4” x 6”-, 5” x 7”-, A4-, A3- ja A3+ formaadis materjalidele.

Fotomüra vähendus
Printeridraiveril on uus fotomüra vähenduse funktsioon, mis annab digitaalkaamera piltidele loomulikuma ilme ja kõrvaldab fotomüra, eriti pildi heledatelt ühtlast värvi aladelt, näiteks sinine taevas ja tumedatelt aladelt, näiteks varjud.

Ühilduvus
Bubble Jet i9100 printeril on USB-liides ning see on ühilduv Windows 98/ME/2000/XP- ja Mac OS 8.6 - 9.x/Mac OS X-operatsioonisüsteemidega. Lisavarustusse kuuluva lihtsa adapteri lisamisel saab printerit ka võrgus kasutada.