NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


BJ i9950

Canoni Bubble Jet i9950 on maailma esimene 8-värviline laiformaadiline fotoprinter, mille kõrge lahutusvõime ja mitmed täiustused, mis garanteerivad professionaalse kvaliteedi. Imeväikesed tindipiisad ja uudne 8 tindiga ChromaPLUS tehnoloogia annavad edasi fotode kõige peenemad detailid ja toonid. Prinditulemused on märgatavalt erksamad ja loomulikumad ning valmivad erakordselt kiiresti.

• Fotoprint kuni A3+ formaadile
• 8 tindiga ChromaPLUS tehnoloogia
• Kuni 4800 x 2400 dpi lahutusvõime
• Imeväikesed 2pl tindipiisad
• Suurepärane kiirus - A3 foto 65 sekundiga
• Eraldi tindimahutid
• USB 2.0 liides

Suureformaadiline fotoprint
Suureformaadilised fotod on väga mõjuvad ning Canon BJ-i9950 võimaldab printida nii A3 kui koguni A3+ formaatidele. Olenemata paberiformaadist (A3+, A3, A4, 5" x 7" või 4" x 6") on tulemused alati viimase detailini viimistletud ning fotod prinditakse paberile servast-servani.

Innovatiivne tinditehnoloogia
Canoni 8 tindiga ChromaPLUS tehnoloogia tagab väljaprintide märksa värskemad ja soojemad värvid ning võimaldab tabada varjundeid palju paremini kui traditsioonilised 6-värvilised tindiprinterid. Punane ja roheline lisatint laiendavad tuntavalt seadme värvispektrit, tugevdades värviküllastust punastel, oranžidel ja rohelistel aladel. Et lisaks sellele on 60% võrra tõstetud värviküllastust, saavutab printer positiivfilmiga võrreldava värviskaala, kõrge heledustasemega (1/6) tindid tagavad aga väga sujuvad tooniüleminekud. Kõik Canoni tindid on värvainepõhised ning võimaldavad võrreldes tavaliste pigmendipõhiste tintidega saada märgatavalt erksamad, kõrgema kontrastsuse ning vähema teralisusega väljaprindid.

Säästlik printimine
Canoni tehnoloogia, mille puhul kõik värvid on eraldi mahutites, võimaldab iga tindi lõpuni ära kasutada. Kui tinti ei ole töö lõpetamiseks piisavalt järel, peatavad intelligentsed tindiandurid printimise ning kasutajat informeeritakse tindi lõppemisest arvuti ekraanil. Et iga värv on eraldi vahetatav, väheneb oluliselt nii jääkide teke kui ka prindikulud.

Kiired ja täpsed tulemused
Canoni kiiruse ja kvaliteedi aluseks on mikropiiskade tehnoloogia. Spetsiaalse meetodiga toodetud prindipea on tavalisest märgatavalt tihedam ja pikem ning tõstab oluliselt prindikiirust, sest paberile saab lühema ajaga kanda rohkem tinti. i9950 prindipea sisaldab üle 6100 pihusti, väljastab enam kui 122 miljonit tindipiiska sekundis ning ääristeta A3-foto printimiseks kulub tänu sellele vaid 65 sekundit. Teised tootjad kombineerivad sageli kiiruse tõstmiseks väikesi ja suuri piisku, kuid BJ-i9950 kasutab isegi filmiteradest pisemaid 2-pikoliitriseid piisku. Need suunatakse paberile väga täpselt ja ühtlaselt, mis kõrvaldab vähimagi “liivaterade” tekstuuri.

Lihtne ühendatavus ja ühilduvus
Canon BJ-i9950 abil saab soovitud pildid ilma arvuti abita otse digikaamerast välja printida. Tulemuste kvaliteedi tõstmiseks arvestatakse kaamera poolt võttehetkel salvestatud lisainfoga (Exif 2.2-tehnoloogia). Arvutiga ühendamiseks on Bubble Jet i9950-l kiire USB 2.0 ja FireWire-liides, mis kõrvaldab viivitused ka suurte pildifailide edastamisel. Printeriga on kaasas ka korralik tarkvarakomplekt, kus leidub piltide mugavaks organiseerimiseks, arhiveerimiseks ja printimiseks vajalik.

Kvaliteetsed ja sobivad materjalid
Canoni spetsiaalsed fotopaberid võimaldavad printeriga koostöös saavutada väga kvaliteetseid tulemusi, sest materjalid on välja töötatud tindipritstehnoloogia omadusi silmas pidades. Laia valiku hulgas on tippkvaliteediga fotopaber PR-101 (245 g/m2), fotolaborites prinditud fotodele sarnaneva tekstuuriga paber SG-101, tavaliste läikfotode printimiseks fotopaber GP-401 ning luksuslike mati pinnaga fotode printimiseks spetsiaalpaber MP-101. Printer toetab ka kuni 270 g/m2 Canoni spetsiaalmaterjalile printimist. Et printimisel ei peaks pidevalt foto- ja tavapaberit vahetama, on i9950-l kahetasandiline paberialus.