NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJC-85

BJC-85

BJC-85 on parim printer mobiilsele professionaalile. Kompaktne ja mobiilne printer mis pakub kiirust kvaliteeti - kõikjal, kus iganes vajad.

Kerge ja mugav BJC-85 võimaldab täielikku mobiilsust. Väikese, mitmele pinge suurusele mõeldud adapteri ja lisavarustusse kuuluva aku abil võib seda kasutada kõikjal maailmas.

BJC-85 prindib kiirelt ning saavutad alati professionaalse kvaliteedi. Printeri lahutusvõime on 720 dpi, seade on varustatud piiskmodulatsiooni tehnoloogiaga, tema printimiskiirus on kuni 5 lk/min (must-valge print) ja 2 lk/min (värviprint).

BJC-85 on varustatud nii USB- kui ka IrDA(v1.1)-liidestega, et võimaldada kaablita printimist personaalarvutist, sülearvutist või personaalsest elektroonilisest märkmikust. Lisavarustusse kuuluv skanner ja fototindi kassett teevad seadme veelgi paindlikumaks, andes sellega kantavale printerile lauaprinteri omadused.

BJC-85 toetab USB-, IrDA- ja paralleelliideseid ning ühildub Windows® 95/98, NT, CE, Apple iMac’i, Power Macintosh G3, iBooki ja PowerBookiga.