NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
BJC-8500

BJC-8500

Canon BJC-8500 on võimas A3+ värviline tindiprinter ärikasutuseks (CE/Mac-liides). Efektiivsemaks kasutuseks on BJC-8500-l eraldi vahetavad tindid.
Võimeline töötama paljudes erinevates võrgukeskkondades.

BJC-8500 on välja töötatud graafilist kujundamist silmas pidades.
 
BJC-8500 suudab Canoni "mikropeene piisa tehnoloogia" abil saavutada lahutusvõime 1200 x 1200 dpi. See tehnoloogia vähendab iga piisa suurust, tõstes nii kujutise kvaliteedi ületamatule tasemele. Väljaprindi kvaliteet on isegi parem, kui tavalistel fotodel. P-POP™-tehnoloogia kindlustab selle printimiskvaliteedi saavutamise erineva paberi ja rakendustarkvara kasutamisel.

BJC-8500 materjalikäsitluse omadused on suurepärased (A3, A4+, A3+), hõlbustades selliseid ülesandeid, nagu lõikemärkide printimine ja trükieelne graafika küljendamine, tehes sellest ideaalse printeri graafilise kujunduse ettevõtetele.
   
Tänapäeva ärikeskkonnas on tööjõudlus ja säästlikkus sama olulised kui spetsialisti oskused. BJC-8500-l on igat värvi tindil eraldi sisseehitatud tinditaseme anduritega tindikonteinerid, võimaldades vahetada välja ainult selle tindikonteineri, mis on tühi. Sel viisil saab ära kasutada kogu tindi, tehes seadme säästlikuks ja efektiivseks.

Axis PrintPoint 140 BJC printimisserver võimaldab Canoni BJC-8500-l töötada erinevates võrgukeskkondades, nagu Novell Netware, Microsoft® Windows® , LANtastic, LAN-server ja OS/2. See pakub ka mitme protokolli toetust, sealhulgas IPX, TCP/IP ja NetBios/Net BEUI.