Binokkel 10x42 L IS WP

1 649.00 €

Canoni esimene L-seeria objektiiviga binokkel, mis sisaldab Canoni pildistabilisaatorit (IS) ning on esimene Canoni täielikult veekindel, JIS 7 kaitsetasemega binokkel. Canoni binokliseeria uus lipulaev kehtestab uued standardid pildikvaliteedi ja jõudluse alal ning pakub kõrget suurendusastet, ülimadala hajuvusega (UD) läätsesid ja kõikide elementide mitmekihilist vääristust.

Professionaalne L-seeria kvaliteet
Binokkel 10x42L IS WP ühendab endas terve rea kõrgeima kvaliteediga optikatehnoloogiaid. Kummalgi poolel asuvad kaks ülimadala hajuvusega (UD) läätse korrigeerivad kromaatilist aberratsiooni ja madalama kvaliteediga binoklites heledate valgusallikate, näiteks tähtede, servades esinevat vikerkaare efekti. Canoni mitmekihiline Super Spectra vääristus läätsedel kõrvaldab helgi ja varikujutised, et vaataja näeks ainult selget, teravat, kõrge kontrastsusega pilti.

Täielikult veekindel
Tänu spetsiaalsele liimainele, millega kõik puutepunktid on töödeldud ning välispinna elementide katmisele metallkihiga, on see binokkel põhjalikult kaitstud kõikide välistegurite eest. See on esimene Canoni binokkel, millele on omistatud JIS 7. taseme seritifikaat. Sellise sertifikaadi saavutamiseks tuleb toodet testida 1 meetri sügavuses vees 30 minutit, veendumaks, et vesi sellesse ei tungi. Tänu täielikule veekindlusele sobib binokkel ideaalselt merel ja välitingimustes kasutamiseks, vaatamata oludele. Kõrge veekindluse taseme tõttu ei suuda vesi binoklisse siseneda ning seesmisele läätseelemendile ei kogune udu põhjustavat niiskust.

Pildistabilisaator
Canoni IS tehnoloogia elimineerib efektiivselt tüütu pildivärina, mis võib kõrge suurendusastmega binoklid praktiliselt kasutuks muuta. Saad kasutada 10x42L IS WP binoklit ülimalt ebakindlal pinnal ning sellele vaatamata näha stabiilset ja ühtlast pilti. Canoni ainulaadne VAP (muutuva nurgaga prisma) pildistabilisaator on paigutatud objektiivi läätserühmade ning binokli kummalgi küljel asuva porroprisma vahele. Tuhandik-sekundi jooksul pärast binokli optilise telje kõrvalekallet seniselt suunalt aktiveerib tuvastussüsteem pildistabiliseerimismehhanismi. VAP muudab kuju, et valguse teekonda täpselt vajalikus koguses murda või ‘painutada’, kompenseerides kõrvalekalde niimoodi täielikult.

Särasilmad
Canoni pildistabilisaatoriga binoklite hulgas suurim, 4,2 mm läbimõõduga väljundava laseb vaataja silma rohkem valgust, mis muudab vaatevälja heledamaks ja värvid täpsemaks. 16 mm vaatekaugus võimaldab ka prillikandjatest kasutajatel kasutada binoklit ilma, et pildi servad muutuksid häguseks. Suur väljundava võimaldab binoklit kasutada ka vähese valgustusega tingimustes, näiteks koidikul või kuuvalguses.

Vastupidav ehitus
L-seeria toodetele iseloomulik punane rõngas tähistab lisaks objektiivi kvaliteedile seda, et tootmises on rakendatud kõrgeimaid standardeid ja kvaliteetseimaid materjale. Ka ülejäänud osa
10x42L IS WP disainist rõhutab binokli vastupidavust tööle ja kauakestvust. Binokli välispind on kaetud tugeva kummiümbrisega ja sujuvalt kaarduvad piirjooned aitavad takistada vee, soola ja liiva kogunemist.
Iseloomulik ja mugav käepide tagab tugeva ning kindla haarde ka märgade käte või kinnastega. Pöörduvad ja väljaulatuvad silmaümbrised võimaldavad rohkem kohaldatavust ja kasutushõlpsust Okulaari häälestuse lukk takistab tahtmatute häälestusvigade tekkimise.

Keskkonnateadlik
Järgides Canoni ranget keskkonnakaitsepoliitikat, kasutatakse objektiivi tootmiseks ainult pliivaba klaasi ning kõikides elektrikomponentides ainult pliivaba joodist.

Tooteid samast grupist…

Binokkel 8x20 IS

Binokkel 8x25 IS

Binokkel 10x20 IS

Binokkel 10x30 IS II

Binokkel 10x32 IS

Binokkel 10x42 L IS WP

Binokkel 12x32 IS

Binokkel 12x36 IS III

Binokkel 14x32 IS

Binokkel 15x50 IS All Weather

Binokkel 18x50 IS All Weather