NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CD-4070NW

CD-4070NW teeb töö efektiivsemaks oma kiire skaneerimise, dokumentide CD-dele salvestamise ja sisseehitatud arhiiviga, kust on võimalik otsida ka võrgu kaudu.

• Kiire halltoonides, monokroom ja värviline skaneerimine
• Usaldusväärne dokumendisööt
• Suure lahutusvõimega 8,4" puuteekraan
• Otsitavad PDF failid
• Kiire CD-kirjutaja
• Võrguskaneerimine
• Kaugotsing ja -toimetamine

Kiire skaneerimine ka värviliselt
CD-4070NW skaneerib must-valgelt kuni 42 lk/min ühepoolselt ja 85 lk/min kahepoolselt. Dokumente võib skaneerida ka halltoonides või näiteks esilehed värviliselt ja ülejäänud osa halltoonides.

Usaldusväärne originaalisööt
Suure täpsusega originaalisöötja tuleb toime erinevate suurustega dokumentidega alates tšekkidest kuni B4 formaadis lehtedeni. Sobivad ka formid, mis prinditud survetundlikule paberile. Arendatud tekstiparendusrežiim teeb kergesti loetavaks ka raskestiskaneeritavad dokumendid, värvieemaldus garanteerib täpsema tekstituvastuse.

Otsitavad PDF failid
Kui skaneerida dokumente OCR funktsiooni kasutades PDF failiks on võimalik otsida PDF faili seest lehekülgi või koguni konkreetseid sõnu. Võimalik on ka faili pakkimine, mis võimaldab failide suurusi kontrolli all hoida.

8,4" puuteekraan
Suure lahutusvõimega 8,4" diagonaaliga puuteekraan võimaldab lihtsat ja mugavat seadme juhtimist. Selge ja terav ekraan teeb kergeks ka dokumentide eelvaate.

Kiire CD-le kirjutamine
52x lugemis- ja kirjutamiskiirus ning track-at-once kirjutamisfunktsioon garanteerib, et kirjutatud plaadid on loetavad kõigis CD-lugejates. CD-kirjutamine on võimalik ka skaneerimisega üheaegselt ja lisakoopiaid on võimalik kirjutada alati kui vaja.

Mugav seadistamine
Dokumente võib organiseerida kaustadesse lihtsaks halduseks võimalusega salvestada erinevaid seadistustüüpe, et neid kasutada ka tulevikus. Automaatsed võtmesõna funktsioonid võimaldavad pakkida lahti infot kindlast asukohast dokumendis (kasutades OCRi, mis tunneb ära ka tagurpidi fondi ja MICR sümbolid).

Skaneeri otse kohtvõrgus asuvasse arvutisse
Kui DR-4070NW on ühendatud organisatsiooni kohtvõrku, on võimalik skaneerida dokumente otse võrgukaustadesse, ning jagada neid koheselt ilma CD-d kirjutamata. Skaneeritud dokumente saab saata ka e-mailiga valides lihtsalt DR-4070NW-s salvestatud aadressi ja vajutades "Send" klahvile.

Kaugotsing
Kasutades intuitiivset veebibrauseris avanevat kasutajaliidest saavad võrgukasutajad dokumente otsida, vaadata ja arvutisse salvestada. Otsingud on välkkiired ja faile on võimalik otsida võtmesõna, failinime, failitüübi, kuupäeva, kausta või tekstis esineva sõna järgi.