NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
CLBP-400

CLBP-400

Esita oma äripakkumised täiuslikes värvides.CLBP 400 on mõeldud ettevõtetele Windows- keskkonnas kasutamiseks, pakkudes optimaalseid värviprintimistulemusi kõigi Microsoft Office programmidega. Selle printeriga võid nautida kvaliteeti, kiirust, mitmekülgsust, lihtsust ning laialdase võrgutöö eeliseid.

Erakordselt kvaliteetsed värvid
Tänu "Colour Automatic Image Refinement" tehnoloogiale saad nautida kõrgkvaliteetset, 600x2400 dpi lahutusvõimega tulemust. Eriti täpne sfääriline tooner kindlustab ühtlased, kirkad värvid ja õlivaba tulemuse ka grafoprojektori kilede kasutamisel. Uus CanoFine-tehnoloogia reguleerib automaatselt värve foto- kvaliteedi saavutamiseks, kui impordid pilte skannerist või digitaalkaamerast.

Kiire ja paindlik paberikäsitsemine
Tänu suurele printimiskiirusele - 4 täisvärvilist või 16 must-valget lehekülge minutis - vabaned kiiresti töökoormast. CLBP 400 saab kergelt hakkama väga erinevate paberiformaatidega, näiteks kuni 135 g/m² paks paber, kleebised, erinevate suurustega ümbrikud, grafoprojektori kiled ja läikfotopaber.

Dokumentide digitaalne juhtimine
Kohanda printimist vastavalt olukorrale ja säästa aega. Spetsiaalne tööde sidumise funktsioon võimaldab erinevat tüüpi faile otse printeridraiveris üheks printimistööks ühendada. Võid samuti määrata paberiväljastusmeetodi, näiteks dupleksprintimise või ühise paberiformaadi. Lisaks võid täiusliku tulemuse saamiseks printimistöö enne printimist üle kontrollida.

Lihtne kasutada ja hooldada
Selge LCD-ekraan kasutajasõbralike ikoonidega kindlustab kasutamislihtsuse. Kergelt vahetatav kassett, mis sisaldab kõiki printeri käibematerjale, teeb hoolduskulud minimaalseks. Paberiummistuse oht on minimaalne tänu paberi sirgele teele printeris ja "ükshaaval"-printimistehnoloogiale. "Dynamic Load Balance"-tehnoloogia kiirendab kõigi andmete töötlemist ja kindlustab veatu printimise.

Tõsta tootlikkust veelgi
Standardne paberivaru, mis koosneb 250-lehelisest paberikassetist ja 100-lehelisest multifunktsionaalsest alusest, vastab enamikule vajadustest. Suuremahuliseks printimiseks on lisavarustusena saadaval 500-leheline paberisöödusõlm. Kahepoolseks printimiseks, mis vähendab tunduvalt paberikulu ja suurendab produktiivsust, on lisavarustusena saadaval ka duplekssõlm.