NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
CLC2620

CLC2620

CLC2620 täiendab Canoni keskmise võimsusega printerite valikut ning annab suurettevõtete prindikeskustele ning koopiakeskustele keskmise jõudlusega värviseadme soodsa hinnaga. Printeri väljastuskiirus on 26 lk/min.

CLC2620 on suunatud suurettevõtete prindikeskustele ja prinditeenuste osutajatele, kes vajavad professionaalset värviprindiseadet. CLC2620 annab konkurentsivõimelise kiirusega värviväljastuse ning kulueelise tänu efektiivsele prinditööde haldussüsteemile ja paindlikele viimistlusvõimalustele.

Tänu põhjalikele viimistlusvõimalustele on CLC2620 täielik lahendus prinditeenuse osutamiseks. Kasutajad saavad seadme abil väljastada professionaalseid brošüüre ja dokumente laiale paberivalikule. Lisavarustusena saadaval olevad “Fiery”-kontrollerid võimaldavad printeri muuta täielikult paindlikuks, kasutajasõbralikuks ja täpseks kommunikatsioonikeskuseks, mis pakub prinditööde haldamise, tööprotsessi juhtimise ja värvihalduse funktsionaalsust.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.