NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
CLC3220

CLC3220

Tipptasemel värvikontrolleritega ja võrgudokumentide haldamise funktsioonidega Canon CLC3220 on mitmekülgne seade, mis pakub konkurentsitut värvikvaliteedi ja efektiivsust. Seadme kasutajasõbralikkus, tootlikkus ja mitmekülgsus viimistlemisel kehtestavad uued standardid värvidokumentide valmistamises. Saad pakkuda tipptasemel värvitulemusi soodsalt ning paigutada kokkuhoitud raha muudesse ärivaldkondadesse.

Vapustav värvikvaliteet ja ühtlus
Canoni ainulaadne S-tüüpi sfääriline tooner pakub tipptasemel offset-trükikvaliteediga võrreldavat, mati pealispinnaga viimistlust. Saad professionaalse välimusega dokumendid, mida on töötlemisel ja kontrollimisel lihtne märgistada. Printimise lahutusvõime on kõrge 2400 x 600 dpi (silumisega), 256 värvigradatsiooniga. Tag Bit tehnoloogia kasutamine aga võimaldab samal lehel teksti ja pilte printida erineva lahutusvõimega. Püsivate värvide saavutamiseks võimaldab CLC3220 vähendatud temperatuuritundlikkus pakkuda vapustavat ühtlust ning kalibreerimiseks kulub vähem aega.

Täielik võrgukontroll
Intelligentseid lahendusi rakendav CLC3220 toimib ka võrgu-sidejaoturina. Saad salvestada värvidokumente postkastidesse ja koostada uusi dokumente, kombineerides selleks skaneeritud originaale erinevate rakendusprogrammidega loodud failidega. Universaalne
saatmisfunktsioon võimaldab skaneerida värvidokumente ning saata elektroonilisel kujul kliendi e-posti aadressile, failiserverisse või andmebaasi. Samuti saad turvalisuse suurendamiseks kaitsta PDF-faile parooliga. Kui täiendad värvikontrolleri prindi- ja haldusvõimalusi selle funktsiooniga, võid nautida töö sujumist kogu oma tootmisvõrgus.

Java-platvorm
Selleks, et suurendada CLC3220 kasutusalade hulka, on Canon kasutanud seadmes MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform) standardit. See Java-platvorm võimaldab Canonil ja meie tarkvaraarendajatest koostööpartneritel integreerida seadmesse tulevikurakendusi – mis on loodud spetsiaalselt sinu organisatsiooni jaoks.

Mitmekülgsed paberisööduvõimalused
CLC3220 suudab käsitseda laias valikus prindimaterjale, kaaluga alates 64 kuni 253 g/m2 ning igas formaadis, postkaardist SRA3-ni. Viimane formaat on ülimalt oluline äriprintimisel, kuna see garanteerib A3- suuruse prindiala ja võimaldab lisada lõikemärke. Täiustatud
paberikäsitsusvõimalused toetavad ka lipiklehtedele printimist ja nende lisamist, automaatse kahepoolse printimise võimalusega, kuni 209 g/m2 paberile.

Muljetavaldav tootlikkus
Vali kahe Fiery tehnoloogiaga kontrolleri vahel, mis võimaldavad kiiret väljastust 32 lehte minutis (27 kujutist minutis kahepoolselt), vähema printimiseelse ajakuluga ja ilma järeleandmisteta värvitundlike dokumentide kvaliteedis. 5000- leheline paberivaru, printimise ajal paberi lisamise võimalus ning 6-süsteemne paberisööt pakuvad pikemat printimisaega, ilma et kasutaja peaks töösse sekkuma. Eraldi printeri-, skanneri- ja dokumenditöötlusmoodulitest saad koostada oma tootlikkust maksimeeriva konfiguratsiooni.

Professionaalsed viimistlusfunktsioonid
Lai valik sisseehitatud viimistlusfunktsioone muudavad CLC3220 täiuslikuks tootmissõlmeks. Alates lihtsast komplekteerimisest ja klammerdamisest kuni professionaalsete brošüüride valmistamiseks voltimise ja sadulklammerdamiseni – kõik kliendi soovid täidetakse kiiresti ja hõlpsalt, minimaalse käsitsi sekkumise vajadusega.

Lühem seisuaeg & suurem kasutajasõbralikkus
CLC3220 on kavandatud tööaja maksimaalseks ärakasutamiseks. Canoni sirge paberiteekond vähendab paberiummistuste teket, samas kui kasutaja poolt vahetatavaid sõlmi, nagu näiteks tooneri- ja trumlikassette, saab seadme külje pealt hõlpsalt vahetada ilma, et peaks selleks spetsialisti poole pöörduma. Süsteemi lihtsat kasutust võimaldab selgelt navigeeritavate menüüdega, tuttav värviline juhtpaneel. Sisseehitatud veebisirvija funktsiooniga kaug- kasutajaliides (RUI) pakub kasutajatele täielikku kontrolli kõikidest ühendatud tööjaamadest.

Kompaktne kere
Kui ruumi napib, on mitmekülgse CLC3220 väikesed mõõtmed suureks eeliseks. Vaatamata täiskonfiguratsioonile on seade äärmiselt kompaktne ning säästab ruumi.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.