NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CLC4040

CLC4040 on disainitud töövoogudesse, mis vajavad usaldusväärset,digitaalset, värvilist väljastust. Seade rahuldab vajadused, mis tekivad lühiajaliste, kiireloomuliste värviliste trükitöödega, ning sobib ideaalselt nõudmisel-printimise töövoogudesse.

• 40lk/min värviliselt ja must-valgelt
• Pidev, professionaalne värviline väljastus
• Mitmekülgne paberikäsitlus
• Erinevad viimistlusfunktsioonid, mis sisaldavad ka brožüüri valmistamist kuni 305x357mm mõõtmetes
• Võimas andmetöötlus ja prinditööde haldamine
• Eeltrüki töövoogu integreerimine

Ehitatud ülesandeid perfektselt täitma
Suur jõudlus ja usaldusväärsus tõstavad CLC4040 teiste seast esile. Prindikiirust 40lk/min värviliselt täiustab veelgi ka automaatse kahepoolse trükkimise võimalus. Igakuine koormus on sobiv ka suurte nõudmistega töövoogudes ja kompaktne jalajälg kindlustab, et ka täiskomplektsuses kasutab CLC4040 su põrandapinda optimaalselt.

Kvaliteetsed trükised
Canoni unikaalne S tooner produtseerib erksad suure kontrastsusega värvid ning kõrge kvaliteediga mattviimistluse, mis annab silmapaistva kvaliteedi teksti ja graafika.

Ava uued võimalused
CLC4040 on ideaalne seade lühiajalisteks ja ülimalt kiireloomulisteks trükitöödeks.

Nõudmisel printimine
CLC4040 kvaliteetne ja kiire print annab sulle võimaluse teostada nõudmisel printimise töid nii organisatsioonidele kui ka eraisikutele.

Kohandatud printimine
Loo brošüüre ja teisi marketingimaterjale kasutades "lõikudeks jaotamise reegleid", nagu näiteks erinevale publikule mõeldud brošüürides erinevad pildid.

Personaliseeritud printimine
Kasutades tarkvara nagu näiteks Canoni VDP lahendused võid kombineerida erinevaid graafikuid ja infot luues niimoodi turunduskampaaniaid, mis "räägivad" otse kliendiga.

Täielik produktsioon ühe seadmega
CLC4040 suudab printida ja viimistleda dokumendi ilma vajaduseta kasutaja sekkumiseks. Seade suudab kasutada kuni 209g/m2 raskust paberit kassetist ning 259g/m2 käsisöödust. Võid produtseerida värvidokumente erinevate graafikutega või värvilisi kuni 60-leheküljelisi brošüüre suuruses kuni 305 x 457mm

CLC4040 ühendub võrku H1 printerikontrolleri abil, suurema nõudlusega produktsiooni jaoks läbi ColorPASS-GX100 seadme. Võimsad tööriistad laiendavad su võimalusi.

Graafikakomplekt
Aitab optimiseerida töövoo kujundusprofessionaalidele.

Produktsioonikomplekt
On tööriistakomplekt suurimate nõudmistega produktsioonikeskkonnale.

Sisestamine
On intuitiivne WYSIWYG tööriist, mis teeb ladusamaks sisestamisprotsessi ning vähendab seega kasutajavigasid ja materjalikulu.

Käskluste tööjaam
Seab kõrgeimad standardid digitaalse printimise kontrollile.

CLC4040 pakub ka võimsaid kommunikatsioonivõimalusi. Skaneeri ja saada dokumente mugavalt otse postkastidesse, e-mailidele, võrgukaustadesse ja personaalarvuti andmebaasidesse. Lisaks sellele kindlustavad arendatud turvalisusfunktsioonid, et sinu andmeid ja seadet ei ohusta soovimatu ligipääs häkkeritelt.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.