NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CP-220

Ükskõik, kas oled kodus või liikvel, Canoni kompaktse fotoprinteriga CP-220 saad printida vapustava kvaliteediga ja vastupidavaid fotosid imekiirelt ja hõlpsalt. CP-220 on ülikompaktne, stiilne ja äärmiselt kasutajasõbralik.

Prindi kodus
CP-220 on ideaalne fotoprinter koduseks kasutuseks. Seade on oma kena disainiga elutoale lausa ehteks, ning peale selle nii kompaktsete mõõtmetega, et mahub lauasahtlissegi. Kui suurepärase pildi väljaprintimisega on kiire, saad CP-220 kohe tööle panna: ilus vahend kiireks koduseks prindiks.

Printimine on lihtne
CP-220 abil käib imeilusate fotode printimine kiirelt ja lihtsalt. Pead vaid ühendama printeriga ükskõik millise PictBridge- või Canon Direct Print-toega kaamera, valima soovitud pildi välja ja printima, ilma arvutiga ühendamata. Ka paberi- või tindikasseti vahetus on ülimalt hõlbus ning kõik alustamiseks vajalik on printeriga kaasas.

Fantastilised väljaprindid viivitamatult
CP-220-ga on tippkvaliteediga fotod alati garanteeritud. Printer kasutab vastupidavate, pleekimiskindlate fotode valmistamiseks värvi-termoprindi meetodit ning viimistleb väljaprintide pinda kõrgläikelise kattega, mis annab neile traditsiooniliste, professionaalsete fotode välimuse. Ääristeta, postkaardiformaadis foto printimiseks kulub umbes 85 sekundit.

Mitmekülgne ja lõbus
CP-220 pakub piiramatult printimisvõimalusi. Saad teha 10x15 cm postkaardi suurusi või 10x20 cm laiusi väljaprinte, printida krediitkaardiformaadis fotosid, kleebiseid ja ka mini-kleebiseid. (Vajalik lisakasseti olemasolu). Canoni digitaalkaameratest printimisel saad ka pildi servi kärpida, pöörata pilti 90 kraadi või selle detaile zoomiga suurendada. Ning mõned Canoni värskemad mudelid pakuvad ka dokumendifoto või filmikaadrite printimise võimalust.

Ja see pole veel kõik
Suur valik lisaseadmeid laiendab CP-220 võimalusi veelgi. Saad ühendada printeriga autoadapteri komplekti, mis võimaldab ühendada, valida ja printida autos ning erinevas suuruses paberialuseid, kõikvõimalikele paberiformaatidele printimiseks.