NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


CR-180

Uus liider tšekiskännerite seas CR-180 on oma klassis efektiivseim ja ökonoomseim skanner. CR-180 kõik-ühes disain teeb skaneerimise kiireks, lihtsaks ja muretuks.

• Kiire skaneerimine 180 tšekki minutis
• 4 erinevat eraldusvõime-režiimi (eraldusvõime kuni 240 x 240 dpi-d)
• Viieastmeline arhiveerimisprotsess (Paki korrastamine, MICR lugemine, kinnituse trükkimine, skaneerimine ja sorteerimine)

Suure kiirusega tšekiskanner
Kahepoolne skaneerimiskiirus kuni 180 tšekki minutis teeb CR-180 kuni kaks korda kiiremaks kui teised kompaktsed tšekiskannerid. Valida võib viie erineva skaneerimisrežiimi vahel ja 4 erineva eraldusvõime vahel (Eraldusvõime kuni 240 x 240 dpi-d). Tšekisöötja mahutab kuni 200 tšekki.

Täpne MICR lugemine
CR-180 loeb MICR magnetriba ülima täpsusega ja MICR infot võib salvestada ka samaaegselt OCR tarkvaraga. Skaneerimistarkvara võimaldab salvestada MICR infot kolmel erineval moel: failinimesse lisatuna, TIFF faili sisse või logifaili.

Arendatud tekstiparendusrežiim
See skaneerimisrežiim võimaldab skaneerida selgelt ka tšekke, mis trükitud illustreeritud või värvilisele paberile. Ilma tekstiparendusrežiimita tšekke skaneerides võib illustreeritud taust segada skaneerimist ja rikkuda info tšekil. Canoni poolt väljatöötatud tarkvara saab aru, kus paiknevad tšekil kirjamärgid ja tõstab esile just selle ala kujutisest.

Sujuv dokumendisööt
Usaldusväärne dokumendisööt on efektiivseks tööks ülioluline. See on ala, millel Canoni dokumendiskannerid on vaieldamatult parimad. CR-180 dokumendisöötjat on võimalik seadistada sobima dokumentide paksusega, mis garanteerib, et kõik dokumendid liiguvad sujuvalt otse CR-180 skaneerimissõlme.

Kahekordse söödu tuvastamine
Kui skaneerimissõlme tõmmatakse korraga kaks tšekki, hoiatab CR-180 sellest koheselt. CR-180 saab seadistada kahekordset söötu tuvastama kas dokumentide paksuse või pikkuse järgi.

Tarkvara
Canoni skaneerimistarkvara võimaldab paljude erinevate funktsioonidega skaneerimist. ISIS/TWAIN draiver tuleb kaasa koos skanneriga ja tarkvaraarenduskit võimaldab skanneri töö kohandamist.